Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek baj, ha már 10...

Szerintetek baj, ha már 10 évesen rockot hallgatok? Többi lent!

Figyelt kérdés
Ha nagyobb leszek,szeretnék tetoválást,piercinget (pírszinget).A tetoválásról annyit gondoltam,hogy a kezemen van,és kezd felfele menni a nyakamig.A pírszingról meg azt gondoltam,hogy lesz 3.Az egyik az orromon,a másik a számon,és a 3. a köldökömben.Animéket nézek,és Asking Alexandriát,Black Veil Bridest,Falling In Reverse-t hallgatok.Nagy baj? :/
2017. júl. 22. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
A kezedre ne tetováltass, álláskeresésnél nem lehet takarni. Amúgy te dolgod.
2017. júl. 22. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj?
2017. júl. 22. 09:57
 3/6 Metionin ***** válasza:
A zene egyáltalán nem baj. Sőt, irigyellek, ugyanis én 10 évesen azt sem tudtam, mi a rock. Nálunk nem lehetett zenét hallgatni, gimis koromban ismerkedtem meg csak a különböző zenei irányzatokkal. A tetkókról és piercingekről annyit, hogy ebben a korban mindenkinek vagy egy ideál külseje, amit idősebb korában el szeretne érni de ez nem feltétlenül marad ugyanaz az évek során, bár van kivétel pl. én :D Ovis korom óta kék hajat szerettem volna, később feketét, biztos voltam benne, hogy lesz tetoválásom mert folyton rajzoltam és nagyon király dolognak tartottam, hogy valaki rajzokat hord a bőrén. Most 27 évesen kék és fekete a hajam, van és lesz is még tetkóm, de pl. rövid hajat nem szeretnék már (gyerekkoromban azt is nagyon fétiseltem, mert anyám nem engedte), egyszer kipróbáltam de annyi elég volt. Szóval a maradandó változtatásokon ráérsz akkor gondolkodni, ha már van kialakuló jövőképed és nem mellesleg eléred azt a kort, amikor legálisan beteszik a piercinget és megcsinálják a tetoválást. Addigra lehet hogy nem is fog tetszeni vagy egész másféle fog tetszeni.
2017. júl. 22. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem baj, igy meg tobb idod van kinoni. De ha nem novod ki, azzal sincs semmi baj, max nyaron full feketeben kicsit meleged lesz.
2017. júl. 23. 01:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj? Hidd el, nagyon sokan voltak, vannak és lesznek is abban a helyzetben, amiben most vagy. Nem vagy egyedül, teljesen normális. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, baj-e, hogy a kék a kedvenc színed. Ahány ember, annyi ízlés.

Én is 10 éves korom körül kezdtem megismerkedni ezzel a műfajjal (csak én esetemben Linkin Parkkal, Kornnal és Slipknottal).

És nekem is voltak ilyen terveim, hogy majd hogy akarok kinézni.

Ha mindent magamra varrattam volna, amiket terveztem, most biztos lenyúznám a bőröm. :D Az embernek hülye ötletei vannak, főleg tinédzserkorában. Örülök, hogy 21 éves vagyok és nincs még tetoválásom, ugyanis semmit sem éreztem igazán magaménak, amit tényleg viselnék a bőrömön életem végéig. Az utóbbi időben szinte le is mondtam a tetkókról teljesen, mert nem akartam csak azért, hogy "legyen". Most jutottam el arra a szintre, hogy tudom mit akarok, és elkezdek gyűjteni rá.

De amiket könnyebb eltüntetni, természetesen már kipróbáltam - orrpiercing, felnyírt haj, természetellenes hajszínek, fültágító. Ezek közül már csak az utóbbi van meg (azzal is vártam 4 évet, és 8 mm-es). De egy apró heg maradt az orromon, és a felnyírt haj visszanövesztése halál idegesítő, még szerencse, hogy el lehet takarni. De végülis egyiket sem bántam meg, hogy kipróbáltam, csak tisztában kell lenni a következményekkel. :D

Lehet, hogy majd meggondolod magad, de lehet, hogy nem, de ezeken van még bőven időd gondolkodni, addig csak élvezd a zenét. :) Csak azt tudom tanácsolni, hogy majd ne hamarkodj el semmit, inkább várj vele, főleg egy tetoválással.

2017. júl. 23. 03:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Metionin,és az utolsó kommentelő:

Nagyon szépen köszönöm! :3 :D :)

2017. júl. 23. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!