Szerintetek baj, ha már 10 évesen rockot hallgatok? Többi lent!
Miért lenne baj? Hidd el, nagyon sokan voltak, vannak és lesznek is abban a helyzetben, amiben most vagy. Nem vagy egyedül, teljesen normális. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, baj-e, hogy a kék a kedvenc színed. Ahány ember, annyi ízlés.
Én is 10 éves korom körül kezdtem megismerkedni ezzel a műfajjal (csak én esetemben Linkin Parkkal, Kornnal és Slipknottal).
És nekem is voltak ilyen terveim, hogy majd hogy akarok kinézni.
Ha mindent magamra varrattam volna, amiket terveztem, most biztos lenyúznám a bőröm. :D Az embernek hülye ötletei vannak, főleg tinédzserkorában. Örülök, hogy 21 éves vagyok és nincs még tetoválásom, ugyanis semmit sem éreztem igazán magaménak, amit tényleg viselnék a bőrömön életem végéig. Az utóbbi időben szinte le is mondtam a tetkókról teljesen, mert nem akartam csak azért, hogy "legyen". Most jutottam el arra a szintre, hogy tudom mit akarok, és elkezdek gyűjteni rá.
De amiket könnyebb eltüntetni, természetesen már kipróbáltam - orrpiercing, felnyírt haj, természetellenes hajszínek, fültágító. Ezek közül már csak az utóbbi van meg (azzal is vártam 4 évet, és 8 mm-es). De egy apró heg maradt az orromon, és a felnyírt haj visszanövesztése halál idegesítő, még szerencse, hogy el lehet takarni. De végülis egyiket sem bántam meg, hogy kipróbáltam, csak tisztában kell lenni a következményekkel. :D
Lehet, hogy majd meggondolod magad, de lehet, hogy nem, de ezeken van még bőven időd gondolkodni, addig csak élvezd a zenét. :) Csak azt tudom tanácsolni, hogy majd ne hamarkodj el semmit, inkább várj vele, főleg egy tetoválással.
Metionin,és az utolsó kommentelő:
Nagyon szépen köszönöm! :3 :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!