Csak nekem van ilyen érzésem, vagy tényleg mostanában lett divat a lányok között is a tetoválás?
Amúgy én is hasonló véleményen vagyok.
Számomra sem igazán elfogadott egy tetkó egy nőn, de én csávókon se tartom túl előnyösnek.
Számomra olyan mintha egy falon valami firka grafiti lenne.
Pest megyében lakom és itt a nők jelentős részének 20-30%-ának van tetkója főképp a fiatalabb 20-30 év korosztályának, ami sok szép nőt szerintem elront.
Nem azt mondom mint a kérdező hogy ,,elszűzietleníti" a tetkó, de számomra inkább csúfít mint szépít bármilyen igényes is legyen. Nem egy művelt ember jut egy tetkóról az eszembe még ha 5 diplomás is.
Lehet hogy majd divatba jön a hegtetkó... ha az is divat lesz nyilván lesz aki azt mondja hogy milyen szép, meg igényes lehet de most meg fujjog az emberek többsége.
10 éve kb a tetkóval is ez volt a helyzet most meg a 14 éves kislány meg a 60 éves mama is tetkót akar (nem vicc pesten nem 1 ilyen nyanya van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!