Ti mit gondoltok erről? Baromság lenne?
Üdvözletem!
Tetoválással foglalkozom, nem igazán szoktam nyereményjátékot csinálni. Ezért, szeretném a ti véleményeteket kikérni.
Arra gondoltam mivel, 2 hét múlva lesz a születésnapom csinálnák egy ilyen nyereményjátékhoz hasonló valamit.
Úgy gondoltam hogy születésnapom alkalmából, a vendégeim szabnák meg az árakat, arra a hónapra...
Ti mit gondoltok?
Én tetovállás készítésnél nem merném azt mondani a tetoválónal hogy 100 forintot adok csak a munkájáért.... félelemből biztosan rendes árad mondanék.
Ha valami elront rajtam akkor örökké viselnek kell a nyomait vagy drágán le kell égettetnem a tetkót lézerrel....
Amit utolsó mond, az egy nagyon jó érv arra, hogy miért ne tedd. Az már elhangzott, hogy lefognak húzni vele, de nem volt még szó a lelkiismeretesebb emberekről, akik a leírásod alapján a vendégeid is. A lelkiismeretes embereknek van egy része, aki szorongva érezné magát, ha neki kellene meghatároznia egy szolgáltatás árát. Nyomást helyezel rájuk, amivel akár el is ijesztheted őket. Ők ezt úgy fogják megélni, mintha azt kérdeznéd tőlük, hogy "szerinted mennyit ér a munkám?", ezért lesznek, akik nem mernek majd alacsonyabb árat mondani.
Ha tudomást szereznék ilyenről, én nem mernék bemenni, amíg vége nincs az akciónak, bár persze tudom, hogy csak a jószándék vezérel, ami egy nagyon rendes gesztus tőled és ezt meg is fogom jegyezni az üzletről, viszont én magam nem élnék a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!