2/11 anonim válasza:
egy fénykép jobb:nem változik az idő múlásával te viszont igen és a bőröd is
3/11 Metionin válasza:
Szíve joga hogy ki mit varrat magára de ami azt illeti, nevet, dátumot vagy szülőket sosem tetováltatnék. Azt teljesen megértem, hogy valaki a szülei vagy a gyerekei iránti szeretetből vagy az emlékükre tetováltat, de ilyenkor is inkább valami szimbólumot tudnék elképzelni, ami az adott személyre emlékezteti az illetőt, nem betűvel kiírva hogy 'János' vagy 'apa'.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. jún. 22. 11:32
5/11 anonim válasza:
Én egy hete csináltattam,a csuklóm belső részére.
Kereszt,anyu,dátum.
Nem igazán érdekel mások véleménye nekem így jó,
így érzem jól magam.
Szerintem ha tetováltatsz,csináld úgy ahogy érzed(érzel).
Ennyi ;)
6/11 anonim válasza:
Én nem tenném, de ez inkább ízlés kérdése.
7/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit csinálsz. A kívülállók számára nulla a jelentése, ha neked meg fontos és össze akarod magad firkáltatni, akkor meg tedd meg. Az extrovertált embereknek áldás lett hogy a tetoválásból trendet csináltak, a többi ember meg nem foglalkozik vele. Én úgy vagyok vele, a fontos dolgaim bennem élnek, nem kell emlékeztető hogy eszembe jusson... másoknak meg úgysem jelent semmit.
8/11 anonim válasza:
Istentől kaptál egy szép testet, ezt akarod elcsúfítani tetoválásokkal ??
Vagány lehetsz tőle, de rondább az biztos.
9/11 anonim válasza:
Szerintem egy pénisz a homlokodon jobban állna.
10/11 A kérdező kommentje:
Neked meg a szádban ;]
2017. jún. 26. 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!