Mell alatt vagy mell között lévő tetoválás közönségessé teheti a viselőjét? Ti mit gondoltok ezekről a tetoválásokról?
Ezeket a testtájakat nem szokás minden ember arcába tolva mutogatni, szóval úgyis takarja a ruha, így nem tesz közönségessé. Látja a tetkó tulaja és annak a párja.
Ha kilátszódnak ezek a testtájak, akkor meg nem a tetkó miatt lesz közönséges az összhatás.
A strandon meg senkit nem érdekel.
Nekem mell között indul 2 oldalra kifelé, 2 rózsa, mell fölött végzôdik. Közötte szöveg.
Abszolút nem érzem közönségesnek, nem is értem, mitôl lenne az, mikor egyedi tervezésû.
mindenki meg van róla győződve, hogy neki jó az ízlése.
ezért nem érzed közönségesnek a rózsákat.
Ilyenre gondolsz ?:D
Szerintem attól függ ki hordja, nekem is nagyon tetszennek az ilyen tetkók, bár az én párom nem engedi,hogy ilyet varrassak magamra :(
Nekem speciel nagyon tetszenek az ilyen tetoválások, és tényleg a mintától függ, hogy közönséges-e..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!