Mell alatt vagy mell között lévő tetoválás közönségessé teheti a viselőjét? Ti mit gondoltok ezekről a tetoválásokról?
8: Látatlanba véleményt alkotni nem vall valami magas szintû intelligenciára.
7: Közönséges az, ami divattetkó, tucat, bárki szembe jöhet egy ugyanolyannal az utcán. Olyat sose varratnék magamra. (Az is szánalmas, mikor valaki más tetoválásáról kèszült fotó alapján választja ki.)
Nem vagyok meggyôzôdve, hogy a saját ízlésem jó, de nem vagyok közönséges, semmiben nem megyek a birkák után...
Én általában nem vagyok oda a női mell tetkókért(meg amúgy sem),de amiket megosztottatok igényesek voltak és tetszettek.
Nem tudom mi számít közönségesnek ebben a tekintetben?Ezek szépek.
Mintától függ szerintem is. Nekem személy szerint azok a tetkók tetszenek, amik valamit szimbolizálnak a viselője számára. A szöveges tetkók nem tetszenek, mert idézetek, nem eredetiek, viszont az ősi motívumok, vagy növényi motívumok igen. De nyilván kinek mi tetszik.
Az viszont fontos szerintem, hogy igényesen, szépen meg tudja rajzolni a tetováló (pl. árnyalás, színek, dimenziók).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!