Mennyire fáj a tetoválás alkaron?
Üdv/Szia!
Június elején megyek tetováltatni az alkarom felső részére (nem tudom a szakkifejezést, de a hajlathoz közelebbi részre). A tetoválás mérete nem túl nagy, de viszont eléggé kidolgozott. A mérete mindössze 10×10cm. A teloválás pedig egy farkas fej egy levélben(mármint falevélben). Félek, mert ez lesz az első tetoválásom és nem tudom mire számítsak. Sokan azt mondják,hogy nem tudhatom mennyire lesz kellemetlen
, mert mindenkinek más a fájdalom tűrő mércéje. De mégis valami viszonyítási alap jól jönne. Megkérdeztem szüleimet és azt mondták, hogy nekik meg se kottyant és, hogy ne parázzak rá túlságosan.
És a tetováló hölgy az ismerősöm. Eléggé jóban vagyok vele,ez előnyömre válhat?
Bármilyen jellegű tanácsot nagyon szívesen fogadok.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Az első tetoválásom nekem is az alkarom felső részén van.
Nekem nem fájt, de voltak részek ami elég kellemetlen volt. Főleg ahol vékonyabb a bőr, és csontosabb. Kicsivel feljebb a csuklónál volt igen kellemetlen. De túl lehet élni.
A második tetkóm sokkal jobban fájt, pedig úgy mentem, hogy ha kibírtam az alkari tetoválást a lábszár tuti nem fog fájni. Hát volt olyan amikor ott tartottam, hogy "'ok, itt álljunk meg, elég volt, nem érdekel, hogy csak félig van kész" De végül is végig ültem azt is.
Csak megjegyzem: Nagyon kicsi a fájdalomküszöböm..
Jó tanács:
Vigyél magaddal colát, vagy cukrot. Ha esetleg leesne a cukrod, és szédülsz akkor igyál, vagy egyél édességet.
Nem bántás, de kábé három kérdéssel lejjebb van egy ugyanilyen, mint a tied. Néha visszaolvasni sem rossz. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__tetovalas__..
Tanácsnak annyi, hogy kipihenten menj, ne igyál alkoholt előtte, és lehetőleg ne vegyél be fájdalomcsillapítót. Ne éhgyomorra menj, és figyelj a folyadékbevitelre ezekben a napokban fokozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!