Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire fáj a belső alkar...

Mennyire fáj a belső alkar tetoválás?

Figyelt kérdés
Jövő héten megyek, alig várom. Nem félek csak van bennem egy kis izgulás.Azt szeretném tudni hogy mennyire fáj mert tudom hogy vékony a bőr és hát vékony bőrön jobban fáj. Köszi a válaszokat

2017. ápr. 5. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Engem borzasztóan beparáztattak, hogy húúú, az az egyik legrosszabb, meg ha nem bírom a fájdalmat, miért oda, és borzasztó lesz... (Nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, plusz tűfóbia miatt külön rettegtem, szóval jó volt. :D)

Ehhez képest... hát, nem mondom, hogy szúnyogcsípés, de azért túléltem a dolgot. Elsőre én az érzékeny bőr epilálásához hasonlítanám a fájdalmat (ha nő vagy, ismered). Mintától függ egyébként, nálam sokszor "megszakította", szóval nem nagy egybefüggő felületet színezett. Az elején ez nagyon jó volt, később, ahogy zsibbadt a felület, inkább örültem volna, ha többet csinálja egyhuzamban, mint mindig újra és újra és újra irritálni...

Igazán fájdalmas nekem az erek mentén volt, illetve a kisujj felőli belső oldal volt a nagyon rossz, ahol az inak futnak a bőr alatt. Ott az idegek miatt még az ujjam is belereszketett - a tetováló azt mondta, ez tök normális egyébként. :) Sírva nem fakadtam, de ezek a részek tényleg fájtak.

Összességében: nem volt olyan rossz, mint amennyire engem ráparáztattak, hogy mennyire borzasztó lesz az érzékeny terület miatt, de azért nem vihogtam végig. Sokat segített, hogy volt mellettem, akinek szorongathattam a kezét. :)

Ja igen, ez még fontos infó lehet: nekem kb. másfél órát készült a minta, minél tovább dolgoznak rajtad, annál kevésbé viseled jól, hiszen a zsibbadó-túlérzékeny bőrt irritálják újra és újra.

2017. ápr. 5. 20:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi...nekem csak egy 4×6 os minta készül az alkaromra.És olvasgattam...és láttam hogy nem tartozik a legfájdalmasabb helyek közé. Szóval alig várom.
2017. ápr. 6. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!