Mennyire fáj a belső alkar tetoválás?
Engem borzasztóan beparáztattak, hogy húúú, az az egyik legrosszabb, meg ha nem bírom a fájdalmat, miért oda, és borzasztó lesz... (Nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, plusz tűfóbia miatt külön rettegtem, szóval jó volt. :D)
Ehhez képest... hát, nem mondom, hogy szúnyogcsípés, de azért túléltem a dolgot. Elsőre én az érzékeny bőr epilálásához hasonlítanám a fájdalmat (ha nő vagy, ismered). Mintától függ egyébként, nálam sokszor "megszakította", szóval nem nagy egybefüggő felületet színezett. Az elején ez nagyon jó volt, később, ahogy zsibbadt a felület, inkább örültem volna, ha többet csinálja egyhuzamban, mint mindig újra és újra és újra irritálni...
Igazán fájdalmas nekem az erek mentén volt, illetve a kisujj felőli belső oldal volt a nagyon rossz, ahol az inak futnak a bőr alatt. Ott az idegek miatt még az ujjam is belereszketett - a tetováló azt mondta, ez tök normális egyébként. :) Sírva nem fakadtam, de ezek a részek tényleg fájtak.
Összességében: nem volt olyan rossz, mint amennyire engem ráparáztattak, hogy mennyire borzasztó lesz az érzékeny terület miatt, de azért nem vihogtam végig. Sokat segített, hogy volt mellettem, akinek szorongathattam a kezét. :)
Ja igen, ez még fontos infó lehet: nekem kb. másfél órát készült a minta, minél tovább dolgoznak rajtad, annál kevésbé viseled jól, hiszen a zsibbadó-túlérzékeny bőrt irritálják újra és újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!