Kék bálnás tetoválás most nagyon kínos?
Régóta szeretnék egy ilyet, de most jött ez az öngyilkos csoport, aminek pont ezt a szerencsétlen állatot kellett választani névadónak/logónak.
Jelenleg a csapból is ez folyik, és elég szomorú meg tragikus az egész.
Szerintem is várd meg, most képzeld el milyen mostanában annak aki anno annyira imádta az ISIS nevű együttest hogy magára varratta, vagy az ugyanilyen nevű egyiptomi istennőt :D
Amúgy valaki linkelje már be mi ez a bálnás hülyeség mert eddig volt szerencsém nem szembe akadni velük.
Igazabol szerintem pont nem erdekli oket, ezek az ongyilkos tinik meg nem tetovaltatnak hanem kessel vagy pengevel a borukbe vagnak.
De szerintem kicsit nagyot nezne a tetovalo hogy ilyet kernel pont most. :D
Mindenesetre ha tetszik akkor szerintem kesobb nem fog ekkora problemat okozni.
Ez is a hulye media miatt van...
#4 Túl sok cikk van már a témában, mivel sokan egymástól veszik át, nagyon torzult már a dolog. Alapvetően annyi a lényege, hogy feladatokat kapnak a kamaszok, eleinte ilyen merészség jellegűeket, szólj be valakinek szaladj el, mássz fel egy magas épületre, lopj el valami apróságot... aztán jönnek szépen lassan olyanok, amik elidegenítik a környezetétől: ne szólj a szüleidhez, küldd el a fenébe a legjobb barátodat, szóval arra vezetik rá, hogy szépen lassan bezárkózzon a résztvevő. A vége a sztorinak az, hogy látod, kilógsz a sorból, utál mindenki, és ez csak rosszabb lesz, az egyetlen megoldás, ha megölöd magad, mindenkinek jobb lesz. Másik verzió szerint itt már fenyegetik is a résztvevőt, ha kiszáll, akkor megölik őt vagy a szeretteit, vagy tönkreteszik az életét, szóval belekényszerítik abba, hogy tényleg csak az öngyilkosság a megoldás.
A kék bálnát a bálnák "öngyilkos hajlama" miatt választották jelképnek (a csoportos partra vetődés megvan?), és a feladatok között úgy jelenik meg, hogy rajzolj egy bálnát papírra, később meg karcold a bőrödbe pl.
Nagyjából ennyi, attól függően, hogy melyik oldalon olvasol róla, az infók kicsit változhatnak, kelet-európában egész vad őrület van körülötte, nálunk szerencsére még csak elszigetelt esetek fordultak elő tudtommal.
Kérdező! Én a helyedben tényleg várnék a dologgal, néhány hónap alatt elcsitul ez a nagy zsongás, az egy életre szóló minta esetében nem oszt, nem szoroz. De meglehet, hogy most furcsán néznének rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!