Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Kék bálnás tetoválás most...

Kék bálnás tetoválás most nagyon kínos?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék egy ilyet, de most jött ez az öngyilkos csoport, aminek pont ezt a szerencsétlen állatot kellett választani névadónak/logónak.

Jelenleg a csapból is ez folyik, és elég szomorú meg tragikus az egész.

2017. ápr. 4. 16:36
 1/8 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy nem szeretném, ha azt gondolnák, hogy emiatt tetováltattam ezt, vagy hogy egyetértenék ezzel a "játékkal", vagy hogy bármi köze lenne hozzá.
2017. ápr. 4. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Akkor várj egy kicsit amig lecseng az egesz.
2017. ápr. 4. 16:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ezt fogom tenni. És akinek már van egy ilyen mondjuk, az most takargatja? :/
2017. ápr. 4. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is várd meg, most képzeld el milyen mostanában annak aki anno annyira imádta az ISIS nevű együttest hogy magára varratta, vagy az ugyanilyen nevű egyiptomi istennőt :D

Amúgy valaki linkelje már be mi ez a bálnás hülyeség mert eddig volt szerencsém nem szembe akadni velük.

2017. ápr. 4. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazabol szerintem pont nem erdekli oket, ezek az ongyilkos tinik meg nem tetovaltatnak hanem kessel vagy pengevel a borukbe vagnak.

De szerintem kicsit nagyot nezne a tetovalo hogy ilyet kernel pont most. :D

Mindenesetre ha tetszik akkor szerintem kesobb nem fog ekkora problemat okozni.

Ez is a hulye media miatt van...

2017. ápr. 4. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#4 Túl sok cikk van már a témában, mivel sokan egymástól veszik át, nagyon torzult már a dolog. Alapvetően annyi a lényege, hogy feladatokat kapnak a kamaszok, eleinte ilyen merészség jellegűeket, szólj be valakinek szaladj el, mássz fel egy magas épületre, lopj el valami apróságot... aztán jönnek szépen lassan olyanok, amik elidegenítik a környezetétől: ne szólj a szüleidhez, küldd el a fenébe a legjobb barátodat, szóval arra vezetik rá, hogy szépen lassan bezárkózzon a résztvevő. A vége a sztorinak az, hogy látod, kilógsz a sorból, utál mindenki, és ez csak rosszabb lesz, az egyetlen megoldás, ha megölöd magad, mindenkinek jobb lesz. Másik verzió szerint itt már fenyegetik is a résztvevőt, ha kiszáll, akkor megölik őt vagy a szeretteit, vagy tönkreteszik az életét, szóval belekényszerítik abba, hogy tényleg csak az öngyilkosság a megoldás.

A kék bálnát a bálnák "öngyilkos hajlama" miatt választották jelképnek (a csoportos partra vetődés megvan?), és a feladatok között úgy jelenik meg, hogy rajzolj egy bálnát papírra, később meg karcold a bőrödbe pl.

Nagyjából ennyi, attól függően, hogy melyik oldalon olvasol róla, az infók kicsit változhatnak, kelet-európában egész vad őrület van körülötte, nálunk szerencsére még csak elszigetelt esetek fordultak elő tudtommal.

Kérdező! Én a helyedben tényleg várnék a dologgal, néhány hónap alatt elcsitul ez a nagy zsongás, az egy életre szóló minta esetében nem oszt, nem szoroz. De meglehet, hogy most furcsán néznének rád.

2017. ápr. 5. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 öcsém ekkora f_szságot ki talál ki.... Meg ki próbál ki főleg.
2017. ápr. 7. 20:30
 8/8 anonim válasza:
Egyébként nincs bizonyíték a létezésére, főleg nem itt. Eleve nincsen a "játék" lefordítva csak oroszul létezik, ha létezik egyáltalán. Oroszországban nagyon magas a tinik önygyilkossági aránya a világ többi részéhez képest, és valóban vannak az orosz nyelvű internetes oldalakon öngyilkosságra bíztató csoportok. Ezt használta ki néhány helyi sajtó, és a kormány is ott mert nagyobb befolyást akar az orosz állam az internet felett és így ez nagyon kapóra jöt nekik.
2017. ápr. 10. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!