Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás 14 évesen?

Tetoválás 14 évesen?

Figyelt kérdés
2017. márc. 12. 22:16
1 2
 11/16 anonim válasza:

14 évesen kitaláltam, hogy akarok egy hatalmas főnixet a hátamra. Barátnőm megrajzolta, és kb minden helyzetben elképzeltem már, mekkora menő leszek vele.

Aztán eszembe jutott, hogy mi van, ha később nem akarom, más fog tetszeni, úgy döntöttem, ha 20 évesen is akarom, meglesz.

21 évesen varrattam a felkarom belső felére egy madár fekete árnyékát, és azóta sem bántam meg, most 30 vagyok. Végülis, a madár stimmelt akkor, de most nagyon bánnám, ha az egész hátamon egy főnix virítana.

2017. márc. 17. 13:48
 12/16 anonim válasza:
8%
Miután kinőtt az utolsó tartós fogad is, majd azután gondolkozhatsz ilyeneken. Addig is legozz tovább.
2017. márc. 18. 12:30
 13/16 anonim válasza:
Egyrészt még nem is csináltathatsz (legálisan),ha meg sufniszalonban mész egy bűnronda mintát felvarratni, egész életeden át hordhatod az elcseszett tetkód.14 éve vagy, még rengeteget fog változni az ízlésed.Amikor kialakul a felelősségtudatod,és képes vagy felnőtt fejjel gondolkodni,döntést hozni,akkor varrass magadra,ha mindenképp szeretnél.:)
2017. márc. 21. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is 14 éves vagyok és 1 hónapja csináltattam egy tetoválást ami engem ábrázol(motoron ülve). Ha bemegy a szülő alá ír egy papírt megcsinálják. Persze nem mindegyik helyen,sőt azt vettem észre szalonok 70-80%ában 16 a minimum korhatár. Nekem szerencsém volt ugyan is pont itt a közelemben volt egy tetováló szalon aki elvállalta. Nem akarok okoskodni de én azt javaslom,hogy csak akkor csináltass magadra tetóválsát ha teljesen biztos vagy a mintában,különben semmiféle képen se!
2017. márc. 21. 23:27
 15/16 anonim ***** válasza:
A előző vagyok. Még annyit hozzá tennék olvastam az előtte lévőket. Amint már mondtam van ahol megcsinálják és,ezért iskolából ki nem rúghatnak ugyan is diszkriminációnak minősülne. Ez körülbelül olyan mint a faj gyűlölés.
2017. márc. 21. 23:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy ne! Ha lány esetleg, kitudja mennyit nősz még:D
2017. máj. 7. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!