Tetoválás 14 évesen?
Fiú vagyok,14,5éves
Szülő ti mit szólnátok, engednétek?
Vki van aki ilyen korban csináltatott tetoválást?
Először a bal bokámra akarok körbe egy fél centi vastag csíkot.
Aztán majd a nyakam/tarkom alá ugy hogy ne latszodjon ki a pólóból, egy "háromszöget" a kétszavas felirat közé.
Utánna a bal lábszáramra egy motívumot olyan 10-15cm szélesen körbe,majd később pedig végig a térdemig folytatni.
Majd a két mellemre, az egyikre egy soros "idézetet" a másikra pedig egy 4soros idézetet,más nyelven.
Aztán a jobb belső felkaromra római számokat.
Majd a hátamra egy szárnyas keresztet!
Természetesen nem mindet most akarom olyan rovid idő alatt ahogy csak lehet, de minnel hamarabb akarom a bokámra és a nyakamhoz!
14,5/F
14-15 évesen?
Most, 18 évesen már rég röhögök azon,hogy akkor milyen dolgok tetszettek,amiket nem kaptam meg és nem is bántam meg.
Még csak most kezd kialakulni a személyes stílusod, így nem vágnék bele ilyen hamar a test összefirkálására, csak egy bizonyos kor után.
Egyébként akármilyen rossz érzés ezt hallani: még gyerek vagy.
És ha az én gyerekem majd ennyi idősen tetováltatni akarna, nem mennék bele.
Várd meg azt a kort,amikor már biztosan megállsz a lábadon, tudod,hogy mit akarsz és el tudod dönteni,hogy mi az a tetoválás, amit 20-30 év múlva sem lesz ciki viselni.
Egyrészt ez egy vagyon lesz, másrészt több mint valószínű, hogy minimum a felét megfogod bánni. Akkor is, ha érettebben gondolkozol.
Várj min. 18 éves korodig, akkor már szülői engedély sem kell és ha szorgalmas vagy, dolgozol és te magad fizeted. Én is sokféle tetkót szerettem volna ebben a korban, és pont mivel éretebben gondolkoztam, adtam magamnak min 5 évet, hogy biztosan akarjam. Hát a 21-et töltöttem mire lett tetkóm, nem teljesen az amit akartam, sokkal kisebb és minimalistább, de a lényeg ugyanaz.
Egyébként szerintem bokára kicsit nőies lenne, olyan mint egy bokalánc.
16 év alatt minőségi hely elküld. 14-15 évesen én is akartam keresztet meg szárnyakat meg mindenfélét aztán rájöttem 18 körül hogy előbb-utóbb lehet kinövök ebből a rocker/goth stílusból és lehet nagyon megbánom.
Egy ideig vártam a 18-at hogy fúúúú lehet tetkóm rohanok a kés alá aztán mikor meglett rájöttem hogy nincs jelenleg olyan tetkó amit annyira akarnék hogy biztos életem végéig imádnám, az első tetkóm 19,5 évesen lett meg, most így fél évre rá kezdem konkrétabban tervezni a másodikat de ráérek.
*rohanok a tű alá
Hiányzik az a reggeli kávé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!