Mi az elképzelésed? 14 évesen hivatalos szalonban nem fognak neked csináltatni, mert ahhoz kell szülői beleegyezés is, de asszem 16 éves kortól.Ha 18 felett vagy, az már okés.
Ha meg valami hülye ismerősöd sufniszalonjában akar rádvarrni valamit, akkor az a te saját baromságod, ha ebbe belemész.Utána magadra vess, egy életen át hordhatod az elcseszett mintát.
2017. márc. 12. 22:26
3/16 anonim válasza:
micimackó v malacka, esetleg tom és jerry, netán donald kacsa a választott mintád?
2017. márc. 12. 23:01
4/16 anonim válasza:
Rövid válasz : Há' ilyen hülye vagy ember ?
Hosszú válasz : Nem ajánlott . Egy életen át magadon hordod majd és véglegesen nyomtalanul eltüntetni nem lehet . Várj még pár évet . :)
2017. márc. 12. 23:27
5/16 anonim válasza:
Rendes szalon 16 éves kor után és szülői belegyezéssel csinálja meg. Ahol elvállalnak egy 14 évest onnan olyan tetoválást is fogsz kapni, még ha az ízlésed nem is változik akkor is megfogod bánni.
2017. márc. 12. 23:30
6/16 anonim válasza:
Há' idesapja, há' meg vagy e hülyűve?!
2017. márc. 13. 22:55
7/16 anonim válasza:
Én nagyon szerettem volna ennyi idősen, örülök hogy volt annyi eszem hogy nem csináltattam meg. Egyrészt csak gány szalon csinálja meg ennyi idősen. Másrészt én 160 centi körül voltam 14 évesen, aztán 185 lettem, valószínűle szépen elmosódott volna az akkor készített tetkó. Harmadrészt nagyon valószínű hogy 14 évesen se pénzed se olyan elképzelésed nincs hogy olyan tetkót varrass amire egész életedben büszke vagy.
2017. márc. 14. 10:46
8/16 Leveltetu válasza:
Ez most komoly? Azert akarsz tetkot mert az meno meg minden? 14 evesen foggalmad sincs ki vagy es mit szeretsz, mire 17 leszel teljesen megvaltozik az izlesed, 20 evesen ujra valtozni fog az izlesed, 27 evesen megint egy valtozas all be, 32 evesen meg mar csaladon gondolkodsz jo esetben. Megis milyen tetko az amit 14 evesen kitalalsz es 32 evesen el tudod magyarazni a parodnak hogy milyen buszke vagy ra. Es szivesen hordod meg mutogatod nyaron a strandon , rovid ujju poloban, partykon stb. A masik az, hogy ha te 14 evesen varratsz valamit magadra felejts el azokat a lehetosegeket mint karrier mint peldaul rendorseg kereten belul dolgozni, vagy antitero anti drog csoportokban dolgozni, maris leszukited a lehetosegeid egy reszet. Egyelore varj vele, alakuljon ki egy egyseges stilusod, tanulj ,informalodj es keszulj fel ra majd utana ha talalsz olyan tetkot amit eleted vegeig megbanas nelkul szivesen hordasz akkor csinald meg de ne siesd el.
2017. márc. 15. 05:30
9/16 anonim válasza:
Régen én is akartam tetoválást, na de azt tegyük hozzá hogy nem 14 évesen! Én 19 voltam, mikor gondolkoztam ilyesmin, de aztán nem lett, és egyáltalán nem bántam meg, hogy nem csúfítottam el a testem vele. 22 éves vagyok, és nagyon örülök ma már annak, hogy volt annyi eszem, hogy tini koromban nem varrattam magamra semmit, és piercinget sem csináltattam. Manapság elég ritka a szép, tetoválás nélküli makulátlan test, mert azért a fiatalok többségének van, de nekem tetszik hogy nekem nincs! Igen, abban egyetértek, hogy a másik meg az, hogy az embernek bizonyos életkorokban változik az ízlése, és amit 14 évesen mondjuk szívesen viselnél, 27 évesen meg majd elrejtetnéd, mondván fiatal voltam és butaság amit magamra varrattam. Ne légy buta, még bőven ráérsz ezen gondolkodni, még nagyon fiatal vagy hozzá! .... Ha az én szeretett magzatom, édes gyermekem akarna 14 évesen varratni magára, egy felvilágosító mély elbeszélgetést követően még mindig, én minimum agyon csapnám! Feltételezem a szüleid nem tudnak az elképzelésről....
2017. márc. 15. 09:30
10/16 anonim válasza:
Akkor egy ellenpélda ha már mindenki lebeszél.
Én se azt mondom, hogy holnap menj és ülj be a szalonba (meg se fogják csinálni ha jó helyre mész, mint azt írták). DE én is 14 éves voltam amikor először akartam tetoválást, viszont nem álltunk úgy anyagilag, hogy meg is valósíthattam volna. Inkább a saját fizumból költök ilyen hóbortokra mint anyumat nyúljam le az amúgy se sokból. 25 vagyok és mai napig ugyanazt a tetoválást akarom, amit 14 évesen, az egyetlen ok ami miatt még nem valósítottam meg, hogy 22 évesen (mielőtt melózni kezdtem volna, hogy legyen pénzem) kialakult egy autoimmun betegség nálam, ami miatt a dokim még nem javasolja hogy tetkót csináltassak (nem tudja hogy reagálna az immunrendszerem).
Azóta 23 évesen változott az ízlésem, és egy másik mintát is akarok magamra.
Azt javaslom várj ameddig törvényesen is te döntesz a saját testedről, de ha akkor is foglalkoztat, akkor hajrá. Csak lehetőleg ne "örökké szeretni foglak Cilike" feliratot...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!