Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek mi az esernyő és...

Szerintetek mi az esernyő és a kötél jelentése a TATTOO világában?

Figyelt kérdés
Pár napja láttam egy srácon két tetkót ami nekem nagyon fura volt már csak azért is mert fogalmam nincs mit kellene jelentsenek... Az egyik egy esernyő volt a másik pedig egy kötél benne egy vörös 4-esel ami nekem tiszta depis hangulat jött le de mégis mit jelentenek ezek szerintetek?

#tetoválás #tetoválás és jelentésük
2016. dec. 29. 08:45
1 2
 11/11 anonim válasza:
Meg 4-es kötélben...hm talán banda pl.: slipknot jim root karjára is 4-es van tetoválva nem kötélben hanem kör lángbyelv van körülötte asszem mert ő lenne talán a 4-es?! Habár egy korábbi válaszoló felhozta a szimbólikus jelentését, szerintem leginkább az,kötél talán a halál a 4-es az újjászületés szóval jah szerintem az lesz
2018. jún. 29. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!