Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol vegyek jó esernyőt?

Hol vegyek jó esernyőt?

Figyelt kérdés

Hol érdemes beszerezni szerintetek? Rossmann, Tesco, Ikea..vagy ezek egy kaptafa? Kínai?

..volt valakinek olyan ami tényleg bevált? Összecsukható kellene ami a táskába a gyerekeknek is elfér. (középiskolások)

2015. szept. 4. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Én annak idején a kínaiba vettem egy olcsóbb fajtát mondván, hogy ha nem lesz jó nem fogom annyira sajnálni. (ez 2 éve) Azóta meg van.
2015. szept. 4. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem fölösleges nagyon drágát venni, előbb-utóbb úgyis minden összecsukhatós megadja magát, főleg ha jön egy nagyobb szél.
2015. szept. 4. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:

ikeában jók az esernyők, de csak az amelyik nem összecsukhatós.

én butlersben vettem összecsukhatósat. sokkal jobb mint a kínai, mert nagyon merev, gombnyomásra nyílik, és már több éve megvan, semmi baja, a szél sem vitte el, nem fordította ki. kínaiban amit vettem, az aznap tönkrement, és becsukni sem tudtam.

én majdnem 4ezerért vettem, de nagyon megérte. egy középiskolás pedig már tud rá vigyázni.

2015. szept. 4. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Kínaiból van egy 1000 forintos de úgy vettem hogy inkább ezt vágja tönkre a szél mint valami szép drágát.
2015. szept. 5. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!