Arccal vagy nyakkal megegyező alapozót vegyek?
Figyelt kérdés
Így nyáron lett egy kis színem, szóval a nyakam, testem aránylag barna, a fejem viszont világos maradt. Olyan most mint amilyen a téli színem lesz majd. Pár hét múlva esedékes lesz az alapozó vásárlás, kérdés, hogy a nyakammal egyezőt vegyek-e, vagy az arcoméval, és azt dolgozzam-e lefele. Szerintetek?2015. aug. 17. 17:41
1/2 anonim válasza:
A nyakadhoz vegyél, mert ha fordítva csinálod az mindenképp látszani fog a nyakadnál hogy alapozva vagy.
2/2 A kérdező kommentje:
A, én is így gondoltam.:/ Sajnálom, mert ezt az alapozót akkor csak egy két hónapig tudom használni, utána túl sötét lesz...:D
2015. aug. 17. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!