Hol fáj a legjobban a tetoválás? És hol fáj legkevésbé a tetoválás?
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 07:31
1/4 anonim válasza:
Legjobban az intim területeken, a csontos területeken (ahol a bőr vékony a csont felett, pl boka, könyök, térd, bütykök..stb.), legkevésbé máson. Nekem teszem azt csuklón nem fájt, de vádlid igen, háton még jó érzés is volt. Lábfejen, nem volt vészes.
Másnak (ismerős) vádlin nem fájt, lábfején alig bírta, csuklón szintén, de alkaron már jobban bírta...
Szóval eléggé emberfüggő. Ugyan van általánosítás, hogy hol érzékenyebb, hol kevésbé, de akkor is nagyon egyénfüggő. Meg egyénen belül is nagyon függ az akkori test rengeteg paraméterétől (kipihentség, tápláltság, kedv, egészség...stb.).
A kontúr jobban fáj amúgy is, mint a satír. Szóval függ ettől is.
Remélem azért sikerült válaszolnom a kíváncsiságodra.
3/4 anonim válasza:
Nekem magasan a lábfej fájt legjobban. 2 óra színezés után hatalmasra dagadt, utána meg két hétig alig tudtam járni. A másik két alkalom is baromira fájt, de akkor már nem dagadt be szerencsére.
4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!!
2016. dec. 31. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!