Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek vonzónak számít a...

Szerintetek vonzónak számít a tetoválásom? 21/L

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy az itt olvasóknak bejönnek-e a tetovált lányok+szerintetek jó így a testem, vagy egy kicsit hízzak, hogy ne látszódjanak az izmok? [link]
2016. dec. 19. 20:20
1 2
 11/15 Bitangjó válasza:
Nekem bejön a tetkód is, meg az alkatod is. 8/10 de csak azért mert nem látszik az arcod :D Egy mosoly mindennél többet ér :)
2016. dec. 21. 11:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyon jól nézel ki, tetkóval vagy anélkül.
2016. dec. 23. 20:10
 13/15 anonim válasza:
Párt keresel vagy az egódat szeretnéd fényezni? Bocs a durva indításért! Lesz olyan férfi, akinek tetszeni fog, zsák a foltját... Ha exhibicionista vagy akkor pedig kitettél magadról egy képet... Fogadd el olyannak magad, amilyen vagy. Nem hibátlan senki sem, emberek vagyunk!
2016. dec. 24. 12:05
 14/15 Wyn98 válasza:
Nekem bejön:)
2016. dec. 26. 21:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, de mondd, számít ez? Számodra biztos van jelentősége, és fontos is lehet, ha magadon viseled. Ez fontosabb, mint néhány idegen véleménye, aki sosem fog téged felső nélkül látni ezután :)
2016. dec. 29. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!