Ha több kisebb anyajegyem van, attól még lehet teljeskarú tetoválásom?
Sziasztok. Az iránt szeretnék érdeklődni, hogyha az adott karomon (másikon is) sok kisebb anyajegyem van, attól még megtudnak csinálni a tetoválók ehez hasonló tetoválásokat nekem? Ne tessék félreérteni, nincsenek hatalmasak, valószinüleg a sok napozástól jöhettek ki ezek.Olvasgattam utána, sok helyen írták, hogy anyajegyet ugye kikerülök, de akkor is ha esetemben mondjuk több kisebb van? Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat, ill. örülnék egy tetováló véleményére is.
Nekem egyet sem került ki, teljes felkaros színesem van. Egyik anyajegyem sem nagy, nem áll ki a bőrömből, szóval csak ilyen kis felületi pötty.
Jó hírű szalonban csináltattam, úh tuti h lehet rá.
Attól függ, milyenről van szó, felületit nem kerülik ki, vagy legalábbis nem úgy, hogy látványos legyen (előtte azért érdemes bőrgyógyász véleményét kikérni - ha megsérül, utána lehet belőle csúnyább furunkulus, ha hajlamos vagy rá...)
Páromnak nagyobb kiálló anyajegye van, amolyan szemölcs-szerű, azt mondjuk teljes karosnál is kikerülték. Nem tökéletes emiatt a minta, de ez van.
Megcsináltatni mindenképpen meg tudod, de a dolog veszélyei miatt mindenképp profi szalont válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!