Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek vonzónak számít a...

Szerintetek vonzónak számít a tetoválásom? 21/L

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy az itt olvasóknak bejönnek-e a tetovált lányok+szerintetek jó így a testem, vagy egy kicsit hízzak, hogy ne látszódjanak az izmok? [link]
2016. dec. 19. 20:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

hát, engem eddig se érdekelt h vki tetovált-e v nem. Akkor zavar ha túl nagy v épp ízléstelen. Ez már nekem a túl nagy felé hajlik...

F

2016. dec. 19. 20:24
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem jön be, túl férfias. A tetkót sem szeretem.
2016. dec. 19. 20:28
 3/15 anonim válasza:
42%
Bár én lány vagyok, de nekem tetszik. Szerintem az izmosabb lányok szebbek, mint pálcika testtel rendelkezőek, akiket a szél is elfúj. Én is szeretnék izmosodni, de nekem lassan megy. A tetkó meg nagyon ott van! :)
2016. dec. 19. 20:40
 4/15 sanyinak ***** válasza:
61%
Nekem speciel a szep noi bor sokkal vonzobb mint egy tetovalas.
2016. dec. 19. 20:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez a tetkó nem túl nőies.Amúgy van olyan ami bejön, de ez nem.
2016. dec. 19. 20:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A tetkó semmitmondó, a hátad meg egy kicsit férfias, de lehet hogy csak a póz miatt.
2016. dec. 19. 21:04
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként nem jön be a tetkó és én a kecsesebb lányokat szeretem:)
2016. dec. 19. 22:01
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
A tetkód nem az én esetem. Egy jól megválasztott minta jól megvalasztott méretben jó helyen tud szexi lenni, de ez nem tartozik a vonzó kategóriába szerintem. De gondolom, te azért csináltattad, mert számodra jelent valamit, vagy neked tetszik, és elsősorban ez a lényeg.
2016. dec. 19. 22:16
 9/15 anonim ***** válasza:

A minták nekem nem tetszenek, de annak úgyis neked kell tetszenie, nem másnak.

Az szerintem gázabb, hogy a teljes hátas minta mellett ott virít a mancs. Már kisebb felületen is, de egy ilyen részen pláne számít, hogy a külön készült tetoválások illeszkedjenek egymáshoz, stílusban és mondanivalóban is. A sok különálló minta összehányt benyomást kelt, mint egy elrontott vázlatkönyv, ide ezt, oda azt firkálok, valamelyik majd csak jó lesz...

Neked ugyan még csak két tetoválásod van, de jó úton haladsz efelé. Strandon látva is ez lenne az első benyomásom, hogy meggondolatlanul firkáltattad össze magad.

2016. dec. 20. 09:44
 10/15 anonim válasza:

Ne foglalkozz velük nekem nagyon tetszik a tetoválásod!

És gondolom neked is ha megcsináltattad és csak ez számít

Sportos testalkat

Fullos bőrszín

A tetko jól néz ki

Szerintem nagyon ott van!

2016. dec. 20. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!