Szerintetek ez a tetoválás kb mennyibe kerülhet?
Hát elnézve a külső tollréteget nem adnék érte sokat... értem a stílust de úgy néz ki a külseje mintha utólag én varrtam oda fejből úgy hogy először van tetováló gép a kezemben.
Amúgy ha csak vonalak szerintem is egy 30 körül lehet, küldd el szalonoknak e-mailben és írnak egy kb árat.
Hát igen, a képen lévő tetováláson van kivetni való, de csak a méret és elhelyezés miatt mutattam ezt.
Csak 30 körül lenne? Én azt hittem ez drágább.
Várom még mások válaszát is :)
Egy ilyen szinten minimalista, szinte csak kontúrból álló minta tényleg nem drága. Ebben a méretben 20-40 közötti ár lenne rá a normális, persze attól még van szalon, aki 50 ezer körül mond rá. Gyors minta, hamar kész van, csak fekete kell hozzá, szóval nem problémás.
Ha egy szebben kidolgozott, esetleg színes ( [link] ) mintát szeretnél, akkor az már jóval drágább lenne. (és akkor még ez sem a legbonyolultabb minta, vannak ennél realisztikusabb, erősebb térhatású minták is)
Ha nagyon részletes, aprólékos munka, akkor 110-140 ezerbe is kerülhet.
Ez tényleg sok mindentől függ. Első, hogy mennyi idő alatt lehet elkészíteni. Ez a legfontosabb tényező. Mellette ott van az, hogy egy-egy alkalom esetén hányféle tűt kell használni hozzá, mennyi festéket, milyen színeket...stb.
Ha már eldöntötted, hogy pontosan mit szeretnél és hova, vagy már tudod, hogy hova és de még nincs meg rá a legtökéletesebb minta, akkor válassz ki egy tetoválót, írj neki, kérj tőle árajánlatot, és beszéljétek meg az összes többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!