Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetováltatni szeretnék! Ötletek?

Tetováltatni szeretnék! Ötletek?

Figyelt kérdés
Meghalt anyukám még kislány koromban! Nem rég pedig született egy kislányom! Ezeket szeretném megörökíteni tetoválás formájában.. Nincs még tetoválásom ezért külön szeretném őket. Anyukám nevét nem akarom mert engem is ugy hivnak.. Helyette valami?! Ötletek várok

2016. nov. 28. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Tetováltasd a tőgyedre, hogy tejcsárda.

De komolyan, ha nincs ötleted, akkor minek ragaszkodsz egy életre szóló bélyeghez, amit más javasolt?

2016. nov. 28. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát például római számmal, hogy mettől meddig élt, vagy csak a születési idejét.

A kislányodnak pedig lehet a nevét, akár más nyelven is, ha kötődsz valamihez a magyaron kívül.:) (vagy neki is a születési idejét)

Szerintem jól is néz ki, de a lényeg hogy tetsszen és hogy jelent neked valamit.

2016. nov. 28. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Anyukád arcképe esetleg?

A kislányod neve és születési dátuma szerintem mehet. (Nagyobbik lányomé rám is felkerült, és amint lehet, a kicsiét is magamra varratom.)

2016. nov. 28. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Az első kommentelo bekaphatja

A tobbieknek pedig koszonom :)

2016. nov. 30. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát, nekem igazán nem jönne be, ha az anyukám ilyet csinálna, miután megszülettem.

Azon gondolkodnék, hogy nem is nagyon törődött velem.

Kitehetett volna helyette egy szép képet a nagymamáról a falra. És hogy vajon a magymamám mit gondolt volna róla.

2016. dec. 26. 04:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Wtf?!

Hol függ össze a (nem)törődés a tetoválással?

2016. dec. 26. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy kicsit gondolkodni kéne, és összejön az bizony.
2016. dec. 26. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!