S. O. S. Este randim van, és le kellene mosni a körmöm, újra akarom festeni, viszont nincs itthon körömlakklemosó. Valaki, valami gyors, házi praktika? Ötletek?
Figyelt kérdés
(Voltam mind a három boltban, amely megtalálható, és nyitva van a falunkban, de bevallom, elég gyatra hely. )2016. júl. 19. 12:07
1/9 anonim válasza:
Én ilyenkor jobb híján leáztattam meg apró mozdulatokkal lereszelgettem, de ez nagyon vékony körmöknél nem a legjobb megoldás.
Ha valaki tud valami jót, azt én is szívesen fogadnám, mert sose lehet tudni, mikor lesz rá szükség.
2/9 anonim válasza:
a papa pálinkájával próbáltad már? :P
23F
3/9 anonim válasza:
kiadsam, a körömlakk acetonnal jön le, a páleszban meg etanol van. Az nem ugyanaz. :)
4/9 anonim válasza:
Utolsó megoldásként lakkozz rá szépen valami sötétebbet a régi rétegre, egy pasinak úgysem fog feltűnni, hogy nem sima a felülete a lakkodnak.
5/9 anonim válasza:
Illetve nézz még el a gyógyszertárba, ha az van nyitva, és kérj acetont!
6/9 anonim válasza:
Lakozz rá ugyanolyan színnel. Meg egyszer olvastam valahol, hogy átlátszó körömlakkal le lehet szedni, de nekem az kínszenvedés volt, mikor kipróbáltam. Fel kell vinni az átlátszót, majd gyorsan ledörzsölni. Elvileg.
7/9 A kérdező kommentje:
Találtam még egy hajlakkos megoldást is, már amennyire annak lehet nevezni. Fújj rá a körmödre egy kicsi hajlakkot, majd zsepivel dörgöld le.... Ezt még kipróbálom, aztán majd az utolsó megoldásos jöhet.. :D Mindenesetre, köszönöm szépen a segítséget :)
2016. júl. 19. 12:25
8/9 A kérdező kommentje:
[link] Találtam egy ilyet is, az első hozzászóló is hangoztatta, hogy jól jönne... :D Én kipróbálom az ecetes-citromleves cuccot is :)
2016. júl. 19. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!