Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » S. O. S. Este randim van, és...

S. O. S. Este randim van, és le kellene mosni a körmöm, újra akarom festeni, viszont nincs itthon körömlakklemosó. Valaki, valami gyors, házi praktika? Ötletek?

Figyelt kérdés
(Voltam mind a három boltban, amely megtalálható, és nyitva van a falunkban, de bevallom, elég gyatra hely. )

2016. júl. 19. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor jobb híján leáztattam meg apró mozdulatokkal lereszelgettem, de ez nagyon vékony körmöknél nem a legjobb megoldás.

Ha valaki tud valami jót, azt én is szívesen fogadnám, mert sose lehet tudni, mikor lesz rá szükség.

2016. júl. 19. 12:10
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

a papa pálinkájával próbáltad már? :P

23F

2016. júl. 19. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
kiadsam, a körömlakk acetonnal jön le, a páleszban meg etanol van. Az nem ugyanaz. :)
2016. júl. 19. 12:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsó megoldásként lakkozz rá szépen valami sötétebbet a régi rétegre, egy pasinak úgysem fog feltűnni, hogy nem sima a felülete a lakkodnak.
2016. júl. 19. 12:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Illetve nézz még el a gyógyszertárba, ha az van nyitva, és kérj acetont!
2016. júl. 19. 12:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Lakozz rá ugyanolyan színnel. Meg egyszer olvastam valahol, hogy átlátszó körömlakkal le lehet szedni, de nekem az kínszenvedés volt, mikor kipróbáltam. Fel kell vinni az átlátszót, majd gyorsan ledörzsölni. Elvileg.
2016. júl. 19. 12:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Találtam még egy hajlakkos megoldást is, már amennyire annak lehet nevezni. Fújj rá a körmödre egy kicsi hajlakkot, majd zsepivel dörgöld le.... Ezt még kipróbálom, aztán majd az utolsó megoldásos jöhet.. :D Mindenesetre, köszönöm szépen a segítséget :)
2016. júl. 19. 12:25
 8/9 A kérdező kommentje:
[link] Találtam egy ilyet is, az első hozzászóló is hangoztatta, hogy jól jönne... :D Én kipróbálom az ecetes-citromleves cuccot is :)
2016. júl. 19. 12:37
 9/9 Stewe griffin válasza:
Nitro hígítót próbáld
2017. aug. 18. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!