Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Kereszt tetoválás mellé mit...

Kereszt tetoválás mellé mit lehet tetováltani?

Figyelt kérdés
Üdv van egy kereszt tetoválásom és azt szeretném kérdezni ,hogy mit tudok mellé még varratni? Ilyenekre gondolok ami jól nézz ki mellette mert ki szeretném varratni az egész karom. Olyan ötleteket szeretnék hallani ami jól néz ki egy kereszt mellett, nem csak vallási ötletek hanem ami belefér erkölcsileg,vallásilag a kereszt mellett .Jó tudom én testem nekem kellene kitalálni meg megbánom egész életre ezekkel kérlek hanyagoljatok. Válaszaitokat előre köszi!

2016. nov. 30. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
SATAN
2016. nov. 30. 18:28
 2/3 Hyori válasza:

Hát pl rózsa, ha úgy van akkor a rózsa szára a tövisekkel együtt a keresztre rá nőnek, vagy csak köré.

Vagy pl koponya, füstösen összekötve a kereszttel.

De láttam olyat is hogy volt egy kis tó, felette híd és a hídon volt rajta a kereszt.

2016. nov. 30. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Meglévő kereszt esetén a vasmacska mellé a "Szeretlek Maris" felirat az optimális. Csak klasszikusan és hitelesen!
2016. dec. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!