A kepen lathato tetovalas eldeformalodna gyerekszules eseten?
Sziasztok! Regota kacerkodom a tetovalas gondolataval, de valojaban a kepen lathato az egyetlen variacio ami tetszik es el tudnam kepzelni magamon. Sehova mashova nem szeretnek, csak ide, egy ehhez hasonlo szolid irast. A kerdes az lenne, hogy a kesobbiek folyaman, szules utan mennyire deformalodna el egy tetovalas ezen a helyen? Illetve egy masik dolog, bal vagy jobb oldalon nezne ki jobban szerintetek? Melyik elonyosebb, ha "belulrol kifele", vagy ha "kivulrol befele" haladna az iras? Elore is koszi a segitseget! Alabb a kep (ha valami gond adodna a feltoltessel, irjon nyugodtan privatot, aki ugy erzi, hogy tudna nekem segiteni, es akkor elkuldom a kepet ott)
Apád családjában is nézz körül, hogy ott milyenek a nők szülés után.
Anyám tök pálcika volt szülés után egy hónappal, nekem meg az első gyerek után is kötényhasam lett, a második után meg még csúnyább...
Egyébként hastól hátrafele jobb sztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!