Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A kepen lathato tetovalas...

A kepen lathato tetovalas eldeformalodna gyerekszules eseten?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Regota kacerkodom a tetovalas gondolataval, de valojaban a kepen lathato az egyetlen variacio ami tetszik es el tudnam kepzelni magamon. Sehova mashova nem szeretnek, csak ide, egy ehhez hasonlo szolid irast. A kerdes az lenne, hogy a kesobbiek folyaman, szules utan mennyire deformalodna el egy tetovalas ezen a helyen? Illetve egy masik dolog, bal vagy jobb oldalon nezne ki jobban szerintetek? Melyik elonyosebb, ha "belulrol kifele", vagy ha "kivulrol befele" haladna az iras? Elore is koszi a segitseget! Alabb a kep (ha valami gond adodna a feltoltessel, irjon nyugodtan privatot, aki ugy erzi, hogy tudna nekem segiteni, es akkor elkuldom a kepet ott)

[link]

2016. nov. 20. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudjuk megmondani, mert genetikától függ. Anyukámnak szülés után 1 héttel semmi nyoma nem volt a terhességnek, mert csak pocakja volt. Rugalmas a bőre és visszahúzódott, ugyanolyan feszes volt utána. Esetleg anyukáddal beszéld meg, hogy neki milyen a bőre, van akinek megnyúlik szülés után. Nekem ezen az oldalon tetszik, hastól hát fele az írás.
2016. nov. 20. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Apád családjában is nézz körül, hogy ott milyenek a nők szülés után.

Anyám tök pálcika volt szülés után egy hónappal, nekem meg az első gyerek után is kötényhasam lett, a második után meg még csúnyább...

Egyébként hastól hátrafele jobb sztem.

2016. nov. 21. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Tényleg genetika,és hastól hátra fele :D
2016. nov. 21. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!