Tegnap voltam tetováltatni, de minimálisan köhögtem mára pedig betaknyosodtam valószínű megfáztam (de én a köhögést annak tudtam be hogy hétvégén bálon voltam és elment a hangom) lehet ebből bármi bajom?
Semmi az egvilagon, nem fugg ossze a ketto.
Csak a tetkon hagyd rajta a foliat kb. 1 hetig, utana kremezd be pl. kokuszolajjal naponta.
Nyugi.
A igen, a tetoválás ki tud rendesen fárasztani, ilyenkor ha lappang benned valami, az kijöhet jobban. Éhesebb is leszel. Alkohol is jobban üt.
De akár maga egy hosszú, kellemetlen tetoválás egymagában, mondjuk egy színes chest piece vagy egy sleeve készítés kellemetlenebb része is simán be tud lázasítani.
Ez az, hogy a tested egy jó nagy bőr felületén nyers a felső réteg, a szervezeted felemeli a hőmérsékletet, hogy az esetleges bacik meg vírusok meghaljanak.
A tetoválásnak baja nem lesz, te magad meg (hacsak nem vagy veszélyeztetett krónikus beteg) túl fogod élni.
Rutinos tetováltak eleve úgy foglalnak hosszabb, 7-8-9 órás beüléseket, hogy utána másnap is szabadnap van, ágyban rohadás, Netflix, sok vitamin bevitele bele van kalkulálva.
Persze kis öt centis mütyűrök esetén ez még nem szempont, az után még magadnál leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!