3,5 hónapos baba fejlesztése? Hogyan? Mit kell csinálnia egy 3,5 hónapos kislánynak? Hogyan fejlesszem a lányom, hogy ne maradjon le? Mikortól kell elkezdenie forogni, ülni stb? Teljesen betaknyosodott lázas és köhög. Mit javasoltok?
Sziasztok.
3,5 hónapos kislány büszke édesapja vagyok. Szeretnélek megkérdezni titeket, hogy nálatok mikor kezdett el fordulni a manó? Mi az ami az ő korukban már kell hogy legyen? Dumál,jár keze lába és hasra fektetve emeli a fejét. Bal kezével nyúl a játékok után de a jobb kezével nem igazán szeretne. Tápszeres baba, 150-180 eszik egy etetésnél.
Hogyan fejlesszem a babát hogy minél ügyesebb legyen és ne maradjon le?
Tapasztalataitokat szívesen venném!
Köszönöm
Pont ezt akartam én is írni, nagyon jó könyv!
Amúgy meg nem kell külön fejleszgteni egy ilyen picit. Legyen sokat hason, játsszatok beszéljetek hozzá :)
Jó de hogy kell elképzelni? Egyszer csak rájön hogyan kell és elkezd forogni? Hason szokott lenni főleg mostanában. Nem igazán csípi, inkább kézben szeret lenni vagy háton. Ha hason van elé szoktunk tenni játékot,színes dolgokat és azt szokta figyelni, meg mi is szoktunk neki magyarázni. Ennyi elég lenne?
Már nagyon várom hogy kússzon másszon :)
Ha Nagyon szeretnéd, akkor mozgásfejlesztésre:
6 hónaposan fordult meg 1x a fiam. aztán legközelebb bő 1 hónap múlva. Addig hason sem volt hajlandó megmaradni. letettem és azonnal visított. hasról hátra pedg 10 hónapos is elmúlt, mire megismételte a kerek 6 hónaposan bemutatott mutatványát.
8 hónaposan mászni kezdett, 1-2 héten belül felült és fel is állt.
1 évesen már ment.
nem kell fejleszteni, majd rájön.
Nem kell fejelszteni. Úgy halad, ahogy neki jó.
És igen, ez úgy működik, h egyszer csak gondol egyet, próbálkozik, majd sikerül neki.
Erőltetni nem szabad semmiképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!