Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyibe fog kerülni, illetve...

Mennyibe fog kerülni, illetve mennyire fog fájni a tetoválás, amelyet a csuklóm belső felére fogok készíttetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is. Tudom, hogy hülyének fogtok nézni, mert mindenki annak néz, amikor elmondom valakinek, hogy 16 éves fiú létemre rajongok a Violetta című sorozatért.

Tavaly nyáron voltam a budapesti Violetta LIVE-on, sőt jövőre is megyek a Tini got me started koncertre. Nem tudom ki mennyire van tisztában vele, hogy mi is ez az egész, de nem is ez a lényeg. :)

A tetoválást ide az ütőereimhez szeretném varratni, természetesen csak simán feketében.

Itt a kép róla: [link]

Magát a Violetta szót is feketével fogom. Illetve a LIVE szó körüli keretet is feketével. A LIVE szó betűinek színét a bőrszínem fogja adni. (Elég fehér bőröm van).

A tetoválás magassága 3 cm, a szélessége 5 cm.

Mennyire fog fájni a varratás? Mennyibe fog kerülni ez az aprócska tetoválás? Mennyi idő alatt fog meggyógyulni a seb? Mindent szeretnék tudni a dologról, mert még sosem tetováltattam magamra és valószínű, hogy ez lesz az első és az utolsó.

Jaa.. És kérlek ne azt mondjátok el, hogy ez ilyen hülyeség meg olyan lányos. Mindenki szeret valamit, nekem ez az a dolog az, ami egy életre nyomot hagyott bennem. Az elmúlt négy év, ami csodálatos volt. Főleg a tavalyi koncert. :)

A jóindulatú és kedves válaszokat előre is köszönöm...

2016. okt. 26. 20:50
1 2
 11/17 anonim válasza:

A dátum szerint nagyon jó ötlet:)

(7. Válaszoló voltam)

2016. nov. 5. 19:13
 12/17 anonim ***** válasza:

A dátum szerintem is jó ötlet. Első körben könnyebben meg tudod csináltatni (ne feledd, szülői engedély is kell!), kevésbé is lesz fájdalmas.

Később bármikor ki lehet egészítettni, ha úgy döntesz.

2016. nov. 5. 22:01
 13/17 anonim válasza:

szia! 15 éves vagyok, és rajongó. ugyan nem violetta, de ez részletkérdés. énis voltam koncerten (mégegyszer: nem violetta), és gondoltam hogy magamra tetováltatom a dátumot (persze nem gondoltam halál komolyan, pillanatnyi "gyöngeség"). de végül, elég gyorsan (koromat tekintve is) letettem róla. hogy miért? azon egyszerű oknál fogva, hogy teljesen mindegy, ott lesz-e rajtam az a pár szám. csak nekem "jelent" valamit, és úgyis emlékezni fogok rá amíg lehetséges. ha meg már nem emlékszem rá, valószínűleg arra se fogok, hogymit jelöl az a valami a karomon. másrészt, szerintem nehéz lesz úgy munkát találnom, hogy ott van, mert leszedni nem tudom (ha magamra tetováltattam és komolyan is gondoltam, 100000-szer átgondoltam akkor biztos nem bánom meg és szedetem le!), lézeres izé ide vagy oda.

én nem mondom azt, hogy ne tetováltass, hisz ki vagyok én hogy ezt megmondjam? :) egyszerűen csak elmondtam hogy én miért nem teszem

2016. nov. 24. 16:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egy hete, szombaton készült el a tetoválás. A ügy mostantól tárgytalan. Rajtam van a logó és a dátum is.
2016. nov. 26. 08:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok. :) Olyan lett, amit terveztél?
2016. nov. 26. 10:45
 16/17 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon szép munkát végzett a művész. :) Nem volt túl kellemes érzés, hogy másfél órán keresztül ,,tépte-szaggatta" a tű a bőrömet, de minden fájdalmat megért. Már a varr is lepotyogott magától. Szerencsém van, mert nem viszketett egyszer sem, ezután már főleg nem fog, tehát nem is voltam hajlamos a kivakarásra. Még egy hét és a bőröm is visszapuhul.

Összességében nagyon elégedett vagyok, nem bánom, hogy megtettem ezt a lépést.

2016. nov. 30. 15:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Azóta miújság?
2022. márc. 20. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!