Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyibe kerülne egy végtelen...

Jasmine999999 kérdése:

Mennyibe kerülne egy végtelen jeles karkötő, pici belőle kiszálló fecskékkel, a csuklóm belső felére? Mennyire fájna?

Figyelt kérdés
Milyen szalonokban tudnák jól megcsinálni, hogy ne kopjon stb? Mondhattok konkrétat is. 18 év alatt szülői felügyelet és megcsinálják? Fiatalon, mikor még tudod, hogy nőhetsz, nyúlna a tetkó? Várjak még pár évet? 15 leszek.

2015. dec. 29. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Kevés stílustalanabb tetkót tudok elképzelni:D Én 18 év alatt szülővel se engedélyeztetném, mert a fele megbánja.

18/L

2015. dec. 29. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, de nekem ez tetszik, beleszerettem.
2015. dec. 29. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor hordj olyan karkötőt még 3 évig, aztán megcsináltatod saját pénzből engedély nélkül.
2015. dec. 29. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Saját érdekedben várj még pár évet. Én is 15 voltam amikor megterveztem az első tetoválásomat, de csak 17-18 voltam amikor megcsináltattam. És visszagondolva örülök neki hogy vártam vele!
2015. dec. 30. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
16 év alatt szülői felügyelettel sem csinálják meg egy normális szalonban. Egyébként csukló érzékeny terület mert vékony a bőr. A tetoválás fáj mindig, de pár perc alatt a szervezeted megemeli az ingerküszöbödet és már csak kellemetlennek fogod érezni, bár ez egyén függő erősen. Eldeformálódni nem fog valószínűleg, minimálisan lehet, de azt ki tudják javítani. Én azt javaslom várj 18 éves korodig vele. Akár mennyire is akarod, csak akkor csináltasd meg a mintát ha az már úgy érzed hiányzik rólad.
2016. jan. 1. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!