15 éves vagyok és egy számot szeretnék tetováltatni a csuklóm belső élére. Ott is jól mutat a tetoválás?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy ennyi idősen még nemigazán szoktak tetováltatni,de nem delfint,pitypangot,madarakat és hasonló nagyon ritka mintákat szeretnék, hanem egy számot,mely sokat jelent nekem,mivel egy elhunyt hozzátartozóm írásával lenne elkészítve.Nem belülre a csuklómra szeretném hanem a belső élére(a hüvelykujjam "tövébe" ha így érthetőbb,mert nem bírom másképp elmagyarázni).Bocsi a litániáért :D2015. szept. 26. 17:40
1/1 anonim válasza:
15 évesen normális szalonban szülői engedéllyel sem tetoválnak. Ha meg nem normális helyen csináltatod akkor mind1 hogy hol van az a tetoválás mert elfertőződve sehol sem fog jól mutatni ;) Várj még ezzel. Ha annyira sokat jelent akkor nem hiszem hogy 1 vagy 3 év olyan hosszú idő lenne. Főleg hogy utána egy egész életen át rajtad lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!