Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek a kis mellű...

Szerintetek a kis mellű lányoknak is jól állna az ilyen típusú tetoválás?

Figyelt kérdés
[link]
2016. okt. 14. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem nem.

Ez olyasmi hatású mint a dísz fűző: Nagyobb mellet csípőt jobban kiemeli, a deszkát laposítja.

Tetszeni tetszik a minta, de pl én nem tetováltatnék mell alá hiába nagy.

Sok tetkó tetszett/tetszik de eddig csak a gerincmentit csináltattam meg, mert lehet a többi csak megfogott, mint alkotás xD (művész vagyok)

23-N

2016. okt. 15. 04:56
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Azért attól is függ mennyire kicsi. Bár jobb, mintha vizslafül mellek alatt lenne. :D
2016. okt. 15. 07:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jól. nem a mell méretén múlik.
2016. okt. 15. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Kedves első, attól még h kisebbek a mellei nem feltétlenül deszka az ember. Itt vagyok én, szerintem kicsik a melleim, de nagyon formásak és nem lógnak mint egy zacskó, amibe két kavicsot beledobta. A fenekem is nagyon szép, és az alakom is nagyon nőies... Elég elismerést kaptam már férfiaktól, hogy tudjam nem ez számít.

Szerintem szép ez a tetoválás, annyit alakítanék rajta, hogy a mellemhez igazítanám, kicsit kisebb méretben tetováltatnám magamra.

2016. okt. 15. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez kifejezetten a kis(sebb) mellel néz ki csak jól.

Egy tetoválás mindig hosszú távra készül, és a nagy mell fizikai sajátosságai miatt egy idő után már nem érvényesülne egy ilyen minta olyan szépen.

(Én pl. telt keblekkel kifejezetten nem csináltatnék ilyet, szerintem iszonyat bután nézne ki.)

2016. okt. 16. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egy nagyon lapos nőnek nem állna jól. tehát akinek kb olyan a mellkasa mint egy férfinek. még látványosabb lenne a körív miatt, hogy kicsi neki.

viszont a nagy melleken azért nem olyan jó, mert ott már rálóg a mintára, tehát nem is látszik rendesen. szóval a brutálisan kicsi és a brutálisan nagy melleken kívül szerintem jól állhat mindenkinek.

2016. okt. 16. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is az ilyen szúnyogcsípés szerű mellel hülyén nézne ki, de ha van a mellnek egy alsó határvonala ami látható onnantól már esztétikus.

Amúgy aliexpressen lehet rendelni ilyen lemosható tetkót 1-2 dollárért, ha nem vagy benne biztos próbálj ki egyet hogy áll.

2016. okt. 17. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!