Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a véleményetek az általam...

Mi a véleményetek az általam kívánt tetoválás elhelyezéséről?

Figyelt kérdés

Egy lélegzetelállítóan gyönyörű, festett Főnixmadarat szeretnék magamra varratni.

Eredetileg a hátamra gondoltam, de ott már nincs hely, mert oda mást tervezek, oda nem kerülhet a Főnix (pedig ott volna a leggyönyörűbb).

Utána gondoltam, hogy egyik oldalamra varrom. Nos, ez az ötlet is ugrott, mert testem mindkét oldalára, hónaljtól derékig egy-egy szöveget tervezek.

A Főnix meglehetősen nagy és részletes, kidolgozott minta, úgyhogy a karjaimra, a karjaimon sehová nem fér.

Az új ötlet: a jobb combom. Kérdésem a következő:

Mi a véleményetek arról, hogy egy madarat, aminek értelemszerűen szárnyai vannak, s nem tud mást, csak repülni, s az esetek 80%-ban a repülést, az utazást, a szabadságot hivatott hirdetni, a combra, vagyis egy láb részére, (ha ennyire részletesen nem is, akkor csak azt mondom: a lábamra) akarom varratni?

Én egy kicsit furcsának, sőt, mondhatni gáznak is tartom a dolgot... hogy egy madarat, egy állatot, ami repül, a lábamra akarok varrni.

Mi a véleményetek erről?

2016. okt. 7. 20:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is furcsának tartom, hogy madarat lábra, ezért is írtam ki a kérdést. A mellkasi szövegen még gondolkodok, meg úgy összességében ezen az egészen, de mindannyiótoknak hálás vagyok a válaszaitokért, köszönöm szépen!
2016. okt. 11. 20:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Lábon nem csak a madár, minden más tetoválás gáz. Egyszerűen ízléstelen.
2016. okt. 20. 21:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Bocs; előző, de ez már sok volt.

Egyáltalán, hol "ízléses" a tetoválás, mint olyan? Sehol.

2016. nov. 6. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!