Mi a véleményetek az általam kívánt tetoválás elhelyezéséről?
Egy lélegzetelállítóan gyönyörű, festett Főnixmadarat szeretnék magamra varratni.
Eredetileg a hátamra gondoltam, de ott már nincs hely, mert oda mást tervezek, oda nem kerülhet a Főnix (pedig ott volna a leggyönyörűbb).
Utána gondoltam, hogy egyik oldalamra varrom. Nos, ez az ötlet is ugrott, mert testem mindkét oldalára, hónaljtól derékig egy-egy szöveget tervezek.
A Főnix meglehetősen nagy és részletes, kidolgozott minta, úgyhogy a karjaimra, a karjaimon sehová nem fér.
Az új ötlet: a jobb combom. Kérdésem a következő:
Mi a véleményetek arról, hogy egy madarat, aminek értelemszerűen szárnyai vannak, s nem tud mást, csak repülni, s az esetek 80%-ban a repülést, az utazást, a szabadságot hivatott hirdetni, a combra, vagyis egy láb részére, (ha ennyire részletesen nem is, akkor csak azt mondom: a lábamra) akarom varratni?
Én egy kicsit furcsának, sőt, mondhatni gáznak is tartom a dolgot... hogy egy madarat, egy állatot, ami repül, a lábamra akarok varrni.
Mi a véleményetek erről?
Szerintem nem fura.
De ha meg nincs hely és a lábadra sem felel meg, akkor...?
A hátra azért szokták (szintén ezt kell írnom: az esetek 50-50%-ban) a madarakat varrni, vagy ha azt nem is, akkor holmi szárnyakat, mert igen, az igaz, hogy a hát nem repülő eszköz, de onnan jönnek ki a szárnyak... az Angyaloknál, Ördögöknél, Tündéreknél, egyebeknél. Madaraknál nem, de tudod, ilyen spirituális jelentéssel is bír a dolog, mintha a "hátadból jönne ki a szellem, a madár szelleme", vagy valami ilyesmi...
Ha nincs máshol hely? Nos, természetesen nem minden áron akarom magamra varrni ezt a Főnixet, de nagyon szeretném. És ha a combomon elfér és még jól is néz ki, akkor nagyon szeretném oda varrni.
Megjegyzem, lábra egy inkább földi állatot varrtam volna, vagy valami vízi állatot (uszony miatt), a madár meg ugye nem földi állat (föld - nekem lábam van, földön közlekedek vele, szárny - repül vele a levegőben).
Ezért vagyok ennyire hezitáló ebben a kérdésben =-[
A hátról jönnek ki a szárnyak - a madaraknál.
Ha rajzolok egy ezrest, azzal nem lesz valódi ezresem.
Ahogy valódi szárnyam sem =-]
De érted te, mire gondoltam, no =D
Jajjj, utolsó, ne is mondd!!!
De akkor, ha a Főnixet a hátamra varrom - hova varrassam a szöveget, amit a hátamra tervezek? =-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!