Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szeretnék elkezdeni tetováló,...

Szeretnék elkezdeni tetováló, mi szükséges hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék tetováló lenni és nem tudom, hogy kezdjem el. Nagyon jól rajzolok, rajzos iskolába jártam. Milyen gépet ajánlotok elsőnek? És azon kívül mik kellenek még hozzá?

2016. okt. 4. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Hát szerintem csinálj rajzokat és sétálj be vele tetováló üzletekbe, kérdezősködj.

Tanfolyamot mindenképp el kell végezned hozzá.A gyakorlás az nem tudom hogy van, nekem azt mondták hogy disznóbőrön szoktak gyakorolni.Persze olyan disznóén aki már le van ölve :)

De ha esetleg ki tudsz tetoválni egy disznót, aki még nincs leölve és szép lesz a tetkó, akkor készíts róla egy fényképet és nagyon jó ajánlólevél lesz :D

Viccet félretéve.Először tanfolyam után érdeklődj és ott kérdezősködj szerintem.

2016. okt. 4. 20:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Nem is tudtam hogy van tanfolyam... 😊
2016. okt. 4. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

De jól nézz utána a tanfolyamoknak, mert sok kamu lehúzós cég is van, aki beszedi a lóvét, aztán a papírt amit ad, meg nem fogadják el sehol.

A magyar tetoválók szövetségénél érdeklődj szerintem, hogy indítanak-e ilyen tanfolyamokat.

2016. okt. 4. 21:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2016. okt. 5. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs mit :)
2016. okt. 5. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__tetovalas__8..

Itt van egy elég részletes válasz. Olvasd el.

2016. okt. 7. 07:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. okt. 9. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!