Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek még szükséges...

Szerintetek még szükséges fóliázni? További lent

Figyelt kérdés
Sziasztok, csütörtökön csináltatta ma jobb mell fölé egy tetoválást a szalonban aki csinálta azt mondta elég csak 1 napig fóliázni de én olvastam máshol hogy ha járkálok valamerre jobb több napig is, így hát fóliáztam eddig de ma is majd mennék és szerintetek fóliázzam még be? Természetesen mosom még mindig és kenegetem de egyébként picit sem gyulladt be az elején ez nemtudom hogy valamit számít e...
2014. jan. 19. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
én 3 napig fóliáztam mind a két tetoválásom, ahány tetováló annyi módszer. valószínüleg egyik sem rosszabb a másiknál, mert kétlem, hogy rosszat akarnának. szerintem ma már nem kell, csak kenegesd gyakran:)
2014. jan. 19. 12:13
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2014. jan. 19. 12:32
 3/6 A kérdező kommentje:
és még annyi hogy már szabad rendesen zuhanyoznom vagy azért azt a részt kerüljem azért?
2014. jan. 19. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:

zuhanyozhatsz rendesen, nem lesz neki baja.

ha elmész valahova még ma, akkor azért fóliázd le, de ha otthon vagy akkor hagyd szabadon a tetkót, az tesz neki a legjobbat.

2014. jan. 19. 12:57
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:) és holnaptól már akkor nem szükséges fóliáznom?
2014. jan. 19. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:
nem, de kenegesd rendesen :)
2014. jan. 19. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!