Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetkó ötletek? 15/L

Tetkó ötletek? 15/L

Figyelt kérdés
A 16. Szülinapomra szeretnék egy tetkót, aminek jelentése van és a családomra emlékeztet :) elrejthető helyre szeretném, vagy a bokámra vagy a tarkómra, ötletek?:)

2016. szept. 14. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

" tetkót, aminek jelentése van "

NEKED kell tudnod mi az aminek jelentése van számodra.

2016. szept. 14. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnek igaza van!

Ha nincs konkrét elképzelésed, hogy mit szeretnél hanem mások ötletével lovagolsz - ha lehet így mondani - semmi értelme az egésznek. Inkább hagyd a francba! A tetoválás arról szól, hogy a te akaratod, elképzelésed, érzésed kerül a bőrödre nem másé. IU.: Ha meg odajutsz érdemesebb azt a sokkal több pénzt kiadni érte és profi tetoválóhoz menni, ezt hidd el nekem!

2016. szept. 14. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Nem muszáj hogy jelentősége legyen számodra...nem tudom ki találta ezt ki hogy muszáj,muszáj,muszáj hogy jelentősége legyen.Nekem is úgy volt hogy a 16. szülinapomra tetováltathatok aztán nagyon sokat gondolkodtam mi lehet ami számomra fontos de semmit nem tartottam annyira nagy dolognak hogy magamra varrassam.Aztán arra jutottam hogy választok valamit ami tetszik nekem hisz ha biztos vagyok benne hogy tetszik akkor miért ne..azt jelenti hogy 16 évesen beválaltam egy tetoválást...:)Aztán végül nem lett tetoválásom...nem azért mert nem volt semmi jelentőssége kb hanem azért mert Egészségügyben vagyok amúgyis meg inkább várok vele míg érettebb leszek.Te is jól gondold meg.:) 16/L
2016. szept. 14. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

#2 vagyok.

Én 17 vagyok és a középsulis ballagásomra fizetik anyáék az elsőt. Én egy indiánt szeretnék magamra tetováltatni hisz mindig is szerettem az indián kultúrát. Sajnos mára a nem mondom milyen amerikaik miatt igen csak háttérbe szorultak. Ennek sincs nagy jelentősége de remélem értitek mit akartam írni a 2. kérdésbe. Viszont amit utólag írtam azt a kérdező vegye komolyan. Láttam már egy 20.000Ft-os munkát a szomszéd Rikárdótól -Hála Istennek nem magamon- és egy két órányira lévő tetoválótól 120.000Ft-ért és mondhatom lényeges külömbség volt a kettő között. Gondolom nem az egész hátad akarod csináltatni egy kisebb teteválást 20k-ból meg egy profi is megcsinál.

2016. szept. 14. 20:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy kicsit szeretnék, arra gondoltam, hogy egy virág, aminek 14 szirma van: 2 szülő, 4 nagyszülő, 8 dédszülő, de a testvéreimen is gondolkodtam (3). Azért kérnék ötleteket, hátha valami megtetszik :)
2016. szept. 15. 18:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkire tettem zöld pacsit:D
2016. szept. 15. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:
16 eves korban csinalnak tetkot? akinel en erdeklotem az szulo beleegyezesevel is csak 17 evesen csinalna nekem
2016. szept. 16. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!