Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek jol néz ki a fül...

Szerintetek jol néz ki a fül mögötti tetoválás?

Figyelt kérdés

2016. aug. 28. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, és viszonylag jól takarható. Én tervezek oda egyet. :)
2016. aug. 28. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
Mindegyik tetoválás igénytelen, és csak a proli suttyóknak van. Tessék, jöhetnek a lepontozások. Csak sajnos a való életben nem lesz ilyen lehetőség :)
2016. aug. 29. 00:32
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem jól tud kinézni.:)

Utolsó válaszoló, mi az, hogy minden tetoválás igénytelen?:D Nekem nincs tetoválásom, mielőtt ezzel jönnél. De akkor is, ez erős túlzás. Proli suttyók? Szerintem van egy kis baj a fejeddel.

2016. aug. 29. 00:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék veszekedés légyszíves. Mindenkinek a saját véleményére lennék kíváncsi. Mindenkinek meg a zöld! :D köszönöm eddig válaszokat még várok..
2016. aug. 29. 00:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy mit szeretnél oda tetováltatni? Mert ez attól is függ. Jól tud kinézni, meg persze könnyen eltakarható.^^
2016. aug. 29. 01:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hülyeség. Főleg ha csaj vagy, hosszab hajakhoz nincs értelme.

Nekem tarkómtól farokcsontig van koreai idézet de kivágott fölsőim vannak gerinc mentén. Max télen nem látják nagykabátba, az átmeneti kabátom kivágott s belülről áttetsző anyag van :3 megérte megvarrni >< (ruhatervező vagyok)

2016. aug. 29. 01:31
 7/8 A kérdező kommentje:
6. Uuh biztos szép lehet.. Egy szivecsket szeretnék és az alján jönne lefelé 3 pont.. Jelentése számomra fontos.. Igen lány vagyok de sose szoktam leengedni a hajam mindig felvan kötve...
2016. aug. 29. 01:36
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem ronda
2016. szept. 3. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!