1/8 anonim válasza:
Szerintem igen, és viszonylag jól takarható. Én tervezek oda egyet. :)
2/8 anonim válasza:
Mindegyik tetoválás igénytelen, és csak a proli suttyóknak van. Tessék, jöhetnek a lepontozások. Csak sajnos a való életben nem lesz ilyen lehetőség :)
3/8 anonim válasza:
Szerintem jól tud kinézni.:)
Utolsó válaszoló, mi az, hogy minden tetoválás igénytelen?:D Nekem nincs tetoválásom, mielőtt ezzel jönnél. De akkor is, ez erős túlzás. Proli suttyók? Szerintem van egy kis baj a fejeddel.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék veszekedés légyszíves. Mindenkinek a saját véleményére lennék kíváncsi. Mindenkinek meg a zöld! :D köszönöm eddig válaszokat még várok..
2016. aug. 29. 00:55
5/8 anonim válasza:
Amúgy mit szeretnél oda tetováltatni? Mert ez attól is függ. Jól tud kinézni, meg persze könnyen eltakarható.^^
6/8 anonim válasza:
Szerintem hülyeség. Főleg ha csaj vagy, hosszab hajakhoz nincs értelme.
Nekem tarkómtól farokcsontig van koreai idézet de kivágott fölsőim vannak gerinc mentén. Max télen nem látják nagykabátba, az átmeneti kabátom kivágott s belülről áttetsző anyag van :3 megérte megvarrni >< (ruhatervező vagyok)
7/8 A kérdező kommentje:
6. Uuh biztos szép lehet.. Egy szivecsket szeretnék és az alján jönne lefelé 3 pont.. Jelentése számomra fontos.. Igen lány vagyok de sose szoktam leengedni a hajam mindig felvan kötve...
2016. aug. 29. 01:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!