Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Azzal a kérdéssel fordulnék...

Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy egy ilyen tetoválás mennyibe kerülhet kb?

Figyelt kérdés

Ugye maga a tatoválás a far cry 3 ból van. ittvan,hogy néz ki: [link]

-És,hogy hová is varrják ezt fel:

[link]

#tetoválás #Far Cry 3 #mennyibe kerülhet?
2016. aug. 27. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj be egy normális tetoválószalonba, mutasd meg a képet, mond el, hogy hova szeretnéd, és a tetoválós rögtön megmondja az árát. Mi nem fogunk tudni árakat mondani, mert szalontól függő.

Pl: Ha haver otthon csinálja akkor lehet 5000 forintért megcsinálja ami megközelítően sem lesz hasonló mint a képen- Egy jó nevű szalonban megcsinálhatják 30 ezertől akár 70 ezer forintig is.

Érdemes jó szalonba menni, mert maga a tetoválási minta is eléggé zagyva, semmi értelmes motívuma nincs, így ha csúnyán csinálják akkor úgy fog kinézni mintha egy 3 éves firkálta volna össze a testedet.

2016. aug. 27. 16:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez így van! Köszönöm szépen!
2016. aug. 27. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Úh... a 2. képen valami borzalom, ahogy kinéz!

Mindeképp jó szalonba menj, ahogy az első is mondja. Mert ezek a kis pöttyök, meg vonalak, szimmetrikus minták nem egy konyhai tetováló "kezébe" valóak.

Hát... Ahova én jártam ott 20 körül van egy alkalom. Ez szerintem 3 alakalom körül megvan. Én olyan 60-70-re tippelek.

2016. aug. 27. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!