2/10 anonim válasza:
Ha mások véleménye határozza meg, hogy neked ez cink-e vagy sem, akkor az már rég rossz.
3/10 A kérdező kommentje:
Jo értem én, de mások véleménye is fontos számomra. A tünde nyelvet azért választottam mert valami különleges nyelven akarom felütettni amit biztos forrásból birok lefordítani. Nem ugy mint a goggle fordito.
2016. aug. 26. 18:34
4/10 anonim válasza:
Épp annyira menő mintha macskául lenne...
6/10 10 deka farhát válasza:
Ha már benned is felmerül a kérdés, akkor biztosan az. De ha különlegeset szeretnél, akkor javaslom a lengyelt, tele van fura karakterrel, cserébe kb. 40 millióan beszélik a világon :)
7/10 anonim válasza:
Esetleg ha a különleges és szép írás miatt szeretnéd tünde nyelven, akkor tudom ajánlani a grúz vagy a hindi nyelveket, mert mindkettőnek szép az írása, de talán nem olyan tipikus, mint például az arab vagy kínai.
8/10 anonim válasza:
A Elbereth Gilthoniel O Elbereth Starkindler,
silivren penna míriel white-glittering, slanting down sparkling like a jewel,
o menel aglar elenath! the glory of the starry host!
Na-chaered palan-díriel Having gazed far away
o galadhremmin ennorath, from the tree-woven lands of Middle-earth,
Fanuilos, le linnathon to thee, Everwhite, I will sing,
nef aear, sí nef aearon! on this side of the Sea, here on this side of the Ocean![1]
A Elbereth Gilthoniel O Elbereth Starkindler,
o menel palan-diriel, from heaven gazing afar,
le nallon sí di'nguruthos! to thee I cry now beneath the shadow of death!
A tiro nin, Fanuilos! O look towards me, Everwhite!
[2]
9/10 A kérdező kommentje:
Megvan ez magyarba is csakhogy értsem a szöveget is.
Minden fordíto a felétse forditsa le.
2016. szept. 1. 04:35
10/10 anonim válasza:
Szerintem ez tündenyelv kérdező,a másik fele meg angol:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!