Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen motiváló rövid üzenetet...

Milyen motiváló rövid üzenetet varrassak magamra?

Figyelt kérdés

Olyan nem hétköznapi szöveget szeretnék, ami arra motivál, hogy szeressem magam és mindig az jusson eszembe róla, hogy jó ember vagyok. (Nem volt könnyű a gyerekkorom). Valami különleges legyen ne egy ilyen LOVE YOURSELF. Tud valaki ilyet?

Normálisan tettem fel a kérdést, normális, segítő válaszokat várok. Köszönöm!

2016. aug. 17. 12:42
 1/7 anonim válasza:
100%
Ennek úgy kéne jönnie magától.. keresgess angol motivációs vagy inspirálós képeket neten vagy már telefonos alkalmazások közt is találsz ,ha érted akkor simán lefordítod ha nem kérj segítséget vagy valami normális fordítóval fordítsd le. Gondolom nem magyarul akarod ezért adtam tippeket :D vagy találj ki egyet magyarul és fordíttasd le mondjuk egy nyelvsuliban egy tanárral vagy nem tudom..mert az a biztos :D
2016. aug. 17. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Csak úgy minek valamit varratni magadra?

Ha valóban lenne célja, értelme, akkor tudnád magadtól is, hogy mit kéne.

Így csak valami divattetkó lesz, amihez semmi közöd és talán egy-két év múlva meg is bánod.

2016. aug. 17. 13:01
 3/7 anonim válasza:
100%

Van egy ősi dakota mondás :

Döglött lovon még a nyereg is lötyög

2016. aug. 17. 13:15
 4/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

A "Mindent lehet dildónak használni, ha hiszel magadban és nem adod fel a próbálkozást"-hoz mit szólsz?

Angolul hangzatosabb: Everything is a dildo if you try hard and believe in yourself.

Ne haragudj, nem tudom komolyan venni ezt a kérdést, mikor vadidegen embereket kérsz arra, hogy döntsük el, mit varrass magadra. Mindenkinek más a motiváló szöveg. Van, akinek pont az, amit én írtam.

2016. aug. 17. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
,,Nem leszek még egyszer ilyen hülye''
2016. aug. 17. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:
"Egyszer élünk, de akkor nagyon"
2016. aug. 21. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Hajrá, Kovács néni!
2017. febr. 11. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!