Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Elso tetovalas, most akkor...

Elso tetovalas, most akkor hogy apoljam? Ketten ketfelet mondtak nekem.

Figyelt kérdés

Hetfon csinaltattam tetovalast. Tegnap bekentem bepanthennel mert azt olvastam egy tetovalos oldalon h ugye egy ket hetig kenni kell. Egy ismerosom, aki ugyancsak nemreg csinaltatott tetovalast viszont azt mondta ket napig nem szabad kenni mert a borom kidobja a festeket. Mar elkezdett varasodni. Tegnap miutan bekentem egesz jo volt csak aztan beparaztam hogy mondtak nekem delutan h nem szabad meg kenni. Ha elforgatom a csuklom kicsit huzodik a var. Ugye nem rontottam el? Elso tetovalas. Egy egeszen pici szimbolum a csuklomon. Nagyon sokat olvastam mar hogy kell apolni de ahany hely annyi fele tanacs.

Hozza ertok valasza nagyon jo lenne!

2016. aug. 10. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Az első időkben kenni kell. Ha kiszárad, akkor nem lesz szép a minta. A tetoválóra hallgass, ne a haverodra.
2016. aug. 10. 17:13
 2/5 anonim válasza:
92%
Nyugodtan kenegesd,ne aggódj! Nekem is szépen begyógyult tőle :) és szerintem is inkább a szakemberre kéne hallgatnod.
2016. aug. 10. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy kezeld, ahogy a tetoválód mondta, mivel arra vállal garanciát.
2016. aug. 10. 21:23
 4/5 SzilKa ***** válasza:
95%

Az előttem hozzászólók jól írták, a tetoválódra hallgass, senki másra. Előfordulhat, hogy két tetováló kétféleképpen javasol utókezelési formát, mindig azt kövesd, amit a készítője mondott, mert úgy vállalja a granciát.

De itt még hülyeséget is mondott az ismerősöd, szóval duplán érvényes, hogy hallgass a szakidra.

egy tetováló

2016. aug. 11. 08:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Kenjed bepanthennel 2-3 óránként. Ha lehámlott, utána még pár napig kend, majd csak utána kezd el testápolóval kenni (addig ne!). Viszont ne hagyd kiszáradni, mert akkor túl gyorsan hámlik és sérül az alatta lévő bőr is (kiszárad, berepedezik) és az is lehámlik, így könnyen kisebesedhet, ami meg vonzaná a fertőződés veszélyét.
2016. aug. 11. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!