Hogy vegyem rá anyámat hogy megengedje a tetoválást?
Lehet, hogy azért nem engedi, mert arra gondol, hogy lehet, hogy megváltoztatod a véleményed, vagy ilyesmi.
Ha esetleg idézet, és van a példaképednek más idézete is lehet, hogy majd inkább azt szeretnéd. És lehet, hogy a mostani annyira nem tetszene és anyukád félt, hogy hátha a mostanit megbánod. Igazából két év (lehet, hogy még annyi se, ha idén leszel 17) és akkor már nem kell engedély.
Ha nagyon szeretnéd, egy idő után a szülők beadják a derekukat, de ez eltarthat addig, amíg nem leszel nagykorú.
Esetleg leülhetnél beszélni vele, hogy te ezt komolyan gondolod és elmondani, hogy miért szeretnéd, az anyukákat (sajnos nem mindegyiket :D) megszokta hatni a lelkizés. Mond el, hogy ő is volt fiatal és vad, őrült. Ettől talán meglágyul. Esetleg, - ha van rá lehetőséged - apukádat győzd meg, és akkor már könnyebb lenne.
Sok sikert. :)
figyi, ez nagyon egyszerű sztori... én is 16 évesen már tudtam mit akarok. szüleimnek egy kikötése volt. 18 alatt nem.
most 21 vagyok, nem egy tetkóm van. azt mondják felnőtt ember vagyok, és az én testem, azt csinálok amit akarok.
várd ki a 18-at. utána anyukád sem szólhat bele. mérges lehet hogy lesz. nekem sem örültek mindig. de nem szólhat bele
"...de a muter itt szórakozik hogy ha majd lesz pénzem rá.."
1, azt akarod hogy még ő is fizesse? Keress meg magadnak a pénzt, pisis.
2, ahogyan beszélsz meg ez a példakép dolog annyira szánalmas így 16 évesen... remélem megcsinaltatod és mihamarabb megbanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!