Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hogy vegyem rá anyámat hogy...

Hogy vegyem rá anyámat hogy megengedje a tetoválást?

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok és szeretnék egy tetoválást ami a bal karomon lenne (nem olyan nagy méretű) ami nekem sokat jelent és az egyik "példaképemhez" kapcsolódik mióta az eszemet tudom.. Mit tanácsolnátok?

2016. aug. 9. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azért nem engedi, mert arra gondol, hogy lehet, hogy megváltoztatod a véleményed, vagy ilyesmi.

Ha esetleg idézet, és van a példaképednek más idézete is lehet, hogy majd inkább azt szeretnéd. És lehet, hogy a mostani annyira nem tetszene és anyukád félt, hogy hátha a mostanit megbánod. Igazából két év (lehet, hogy még annyi se, ha idén leszel 17) és akkor már nem kell engedély.

Ha nagyon szeretnéd, egy idő után a szülők beadják a derekukat, de ez eltarthat addig, amíg nem leszel nagykorú.

Esetleg leülhetnél beszélni vele, hogy te ezt komolyan gondolod és elmondani, hogy miért szeretnéd, az anyukákat (sajnos nem mindegyiket :D) megszokta hatni a lelkizés. Mond el, hogy ő is volt fiatal és vad, őrült. Ettől talán meglágyul. Esetleg, - ha van rá lehetőséged - apukádat győzd meg, és akkor már könnyebb lenne.

Sok sikert. :)

2016. aug. 9. 17:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem :) hát 1 próbát megér úgyhogy megpróbálom majd :D egyébként idén lettem 16 szóval még 1,5 év :/
2016. aug. 9. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is 16 évesen döntöttem el, hogy milyen tetkót szeretnék, de fogtam, leültem a s*ggemre és megvártam, míg betöltöm a 18-at. Úgy voltam vele, hogy ha ennyi idő után is ezt szeretném, megcsináltatom. A 18.szülinapom utáni héten mentem, nem kellett rávennem senkit, hogy megengedje.
2016. aug. 9. 19:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazad van nekem is azt kéne de muter itt szórakozik hogyha majd lesz pénzem rá meg amíg itt lakok az ő házába addig nem....
2016. aug. 9. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:

figyi, ez nagyon egyszerű sztori... én is 16 évesen már tudtam mit akarok. szüleimnek egy kikötése volt. 18 alatt nem.

most 21 vagyok, nem egy tetkóm van. azt mondják felnőtt ember vagyok, és az én testem, azt csinálok amit akarok.

várd ki a 18-at. utána anyukád sem szólhat bele. mérges lehet hogy lesz. nekem sem örültek mindig. de nem szólhat bele

2016. aug. 10. 16:14
 6/7 anonim válasza:
Én nekem a személyes véleményem a tetkókról nem jó! Nem tudom, hogy ki a példaképed, de bármi történhet! Mondjuk rád tetováltatod az arcát/nevét/ vamalit tőle, és kiderül valamikor mondjuk, hogy megerőszakolt valakit, drog miatt leültették vagy stb! Akkor is jónak tartanád? A tetkó egy életen át kísér! A leszedetés rohadt drága, és fájdalmas!
2016. aug. 22. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:

"...de a muter itt szórakozik hogy ha majd lesz pénzem rá.."

1, azt akarod hogy még ő is fizesse? Keress meg magadnak a pénzt, pisis.

2, ahogyan beszélsz meg ez a példakép dolog annyira szánalmas így 16 évesen... remélem megcsinaltatod és mihamarabb megbanod.

2016. dec. 18. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!