Mi volt az oka, hogy tetoválást varrattatok?
Hát, az én tapasztalatommal nem leszel előrébb,én azért tetováltattam a legtöbb mintámat, mert tetszenek a tetoválások.
Egyetlen egyszer volt, hogy azért tetováltattam hirtelen felindulásból, mert tök depressziós időszakomat éltem, és úgy voltam vele, hogy az enyhe tűszúrás okozta zsibbadás majd eltereli a figyelmemet a rossz hangulatomról. Erre valóban bevált.
Nekem 3 tetkóm van, mindegyikre kicsit más okom volt, de igazából mindnek van jelentése.
1. Az életfilozófiám egy idézetbe sűrítve + 18 lettem, már nagyon akartam egy tetkót, és végre volt lehetőségem megcsináltatni :D
2. Volt egy filmtrilógia, ami megváltoztatta az életem (+ a könyv, amiből készült gyerekkori kedvencem). Amikor az utolsót néztem moziban, megfogadtam, hogy ha még pontosan 1 év múlva is olyan fontosnak fogom tartani, akkor magamra tetováltatok egy mintát, ami emlékeztet rá (már akkor pontosan kitaláltam, mi lesz). Egy év múlva még mindig nagyon akartam, úgyhogy megcsináltattam.
3. Két mintát dolgoztam össze. Az egyiket gyerekkori emlékeim miatt akartam, a másik pedig az egyik kedvenc könyvemből egy minta. Meg amúgy már nagyon akartam egy színes tetkót, és azt gondoltam, ez a minta nagyon szép lenne színesben (tényleg az lett :D).
Egyelőre ennyi, de szerintem sok lesz még, ahogy halad előre az életem. Imádom a tetoválásokat. :)
Még csak 16 vagyok, de 18 éves korom előtt nem szeretnék.
Amúgy köszi mindenkinek :)
Nekem egy tetkóm van. 4 patkány lábnyom és egy farkincát jelölő vonal. Az oka pedig, hogy patkányokat tartok, akik sajnos max 3 évig élnek, most négyen vannak de a legidősebb a kedvencem sajnos már öregszik, kezd megvakulni, legyengülni, és mivel szinte baba korától velem van úgy döntöttem hogy nem fogom tudni teljesen elengedni ezért a lábnyomait magamra varrattam hogy velem lehessen valamilyen szinten.
Egy hasonló tetkóm még csak terv fázisban van, de szeretném magamra tetováltatni hogy "Your wings were ready but my heart was not" és az eddigi patekjaim kis stilizált másait, meg majd szépen sorban azét aki elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!