Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Valaki pontosan meg tudja...

Valaki pontosan meg tudja mondani ez hogyan van?

Figyelt kérdés
Japánul szeretném magamra tetovaltatni h köszönöm az életet anya és apa de nem bízom a netes firditokban ha esetleg tudja valaki ez hogy van és esetleg ha billentyűzeten nem tudja de papírra le írná és a képet el kuldene nagyon megköszönném! 20F

2016. aug. 9. 23:56
 1/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom a helyesírást de gyorsan írtam telefonról
2016. aug. 9. 23:57
 2/8 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Ha nem vagy japán, akkor inkább add fel ezt a tervet.
2016. aug. 10. 00:15
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Ha tényleg meg szeretnéd köszönni a szüleidnek, akkor kérd ki a véleményüket erről, mielőtt belekezdesz. Mi értelme magadra tetoválni, ha ők utálják majd a tetkódat a legjobban?

Amúgy ez japánul elég hosszú, kb. 15 karakter. Nem írom ide.

Beszéld meg a szüleiddel.

2016. aug. 10. 01:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát egyrészről tudom h semmi bajuk vele mert már van két tetovalasom és nekik is van egy kettő.. És nekem ők sokat jelentenek nem csak a szüleim hanem a hoseim is.. És azt szeretném ha rajtam maradna a nyomuk a haláluk után is amire ha rá nézek ők jutnak az eszembe de ha segíteni nem szeretnél nem értem miért kell kommentelni..
2016. aug. 10. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Segítségnek szántam, hogy hosszú, mert nem úgy lesz, hogy 4-5 csinos írásjel, és kész. Nem tudom, hova tetováltatod.

De ha a szüleid nem bánják, akkor én sem vagyok semmi jó elrontója:

お母さん、お父さん、命をありがとう。

Okaasan, Otoosan, inochi wo arigatou.

Okaasan: anya, Otousan: apa

Inochi: élet

wo: a mondat tárgyát jelző partikula

arigatou: köszönöm

Jelentése:

"Anya, Apa, köszönöm az életet."

Megfordítottam a sorrendet, mert valahogy furán hangzik japánul, ha hátulra kerül a megszólítás. És a japánok nem nagyon szoktak "és"-t tenni a megszólítottak neve közé.

2016. aug. 11. 01:13
 6/8 anonim ***** válasza:

És a számítógép átkódolta a jeleket.

Keresd ki szavanként szótárból:

Okaasan, otousan, inochi wo arigatou.

2016. aug. 11. 01:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben és köszönöm szépen sajnálom hogy hirtelen le rohantalak egyébként alapból is a hatamra szerettem volna úgyhogy nem gond milyen hosszú :)
2016. aug. 11. 10:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem lebeszelni akarlak, hiszen en sem bantam meg a tetkomat, viszont nem tolti be mar azt a funkciojat, amit eredetileg szantam neki. Vagyis csinaltattam egyet, amibol barmikor merithetek erot, ha rossz kedvem van ed guess what? 5 ev alatt olyannyira a reszemme valt, mintha mindig is ott lett volna es termeszetesen eszembe sem jut allandoan nezegetni. :DD hat, igy sikerult.

Amit a legjobban ajanlok, hogy vedd fel anyukadek hangjat. Sokat fog jelenteni, ha visszahallgathatod, amikor ok mar nem lrsznek melletted. :)

2016. aug. 13. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!