Valaki pontosan meg tudja mondani ez hogyan van?
Ha tényleg meg szeretnéd köszönni a szüleidnek, akkor kérd ki a véleményüket erről, mielőtt belekezdesz. Mi értelme magadra tetoválni, ha ők utálják majd a tetkódat a legjobban?
Amúgy ez japánul elég hosszú, kb. 15 karakter. Nem írom ide.
Beszéld meg a szüleiddel.
Segítségnek szántam, hogy hosszú, mert nem úgy lesz, hogy 4-5 csinos írásjel, és kész. Nem tudom, hova tetováltatod.
De ha a szüleid nem bánják, akkor én sem vagyok semmi jó elrontója:
お母さん、お父さん、命をありがとう。
Okaasan, Otoosan, inochi wo arigatou.
Okaasan: anya, Otousan: apa
Inochi: élet
wo: a mondat tárgyát jelző partikula
arigatou: köszönöm
Jelentése:
"Anya, Apa, köszönöm az életet."
Megfordítottam a sorrendet, mert valahogy furán hangzik japánul, ha hátulra kerül a megszólítás. És a japánok nem nagyon szoktak "és"-t tenni a megszólítottak neve közé.
És a számítógép átkódolta a jeleket.
Keresd ki szavanként szótárból:
Okaasan, otousan, inochi wo arigatou.
Nem lebeszelni akarlak, hiszen en sem bantam meg a tetkomat, viszont nem tolti be mar azt a funkciojat, amit eredetileg szantam neki. Vagyis csinaltattam egyet, amibol barmikor merithetek erot, ha rossz kedvem van ed guess what? 5 ev alatt olyannyira a reszemme valt, mintha mindig is ott lett volna es termeszetesen eszembe sem jut allandoan nezegetni. :DD hat, igy sikerult.
Amit a legjobban ajanlok, hogy vedd fel anyukadek hangjat. Sokat fog jelenteni, ha visszahallgathatod, amikor ok mar nem lrsznek melletted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!