Nektek milyen tetoválásotok vannak?
Jobb alkaromon van egy szöveg "életedet tehetséged koszorúzza". Apukám kiskoromba ugyanezt festette fel a falamra nem is volt kérdés hogy ez mindenképp rajtam lesz ,és w jobb csuklómon egy D betű nagypapám emlékére.
A bal kézfejemen van egy rózsa mint a kedvenc virág , és pár tüske, hogy szép de nehezen megközelíthető, óvatlan kezek között rossz dolga van :)
a bal alkaromon van egy iránytű, aminek Nyugatra mutat a nyila. Ez öcsémmel a közös tetkónk , az övé Keletre mutat, azelőtt csináltattuk volna, hogy kiment dolgozni Németbe.
a bal kézfejemen van egy szív amin egy végtelenjel halad át, ez anyukámmal a közös tetoválásunk.
a nyakszirtemen van egy pár lábnyom közötte egy évszámmal (1996.07.01). Az ikertestvérem lábnyomatai azok, az emlékére csináltattam.
A 2 lapockámon anya és apa születési dátuma van római számokkal :)
A baloldalamon van egy álomfogó, Dreamer felirattal . a legjobb barátom rajzolta nekem régebben , és tudtam hogy ez is rám fog kerülni :)
a jobb combomon egy vastag könyv áll kinyitva, a könyvek iránti szeretetemet jelképezi, ez később meglett toldva egy olasz mondattal : "La menzogna,che senza bellezza, non c'è il Paradiso" (Hazugság az, hogy szépség nélkül nincs a paradicsom).
a bal combomra most fog készülni az én saját rajzom, egy tigris feje , a fele fekete fehér, a másik fele színes lesz,vízfesték hatással . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!