Szerintettek milyen? Kep
Sziasztok, meg kezdő vagyok 3-4 honapja foglalkozom tetovalassal. Meg kozel sem vagyok olyan szinten mint rajzilag. Szerintettek milyenek lettek?
1.
2.
Fuu hát köszönöm mindenkinek, a kedves szavakat. :) 6. Igazából 2 éve kezdtem, 1-2 hónapot tattoztam. Majd abba hagytam, mert rajzilag 0 voltam... 2 év után most kezdtem újra úgy hogy 1 évet, hát közel egy évet folyamatosan rajzoltam egész nap! Jelenleg durván 4 hónapja tattozhatok. Nem tudom hány embert vartam ki... Nem számolom.. Nincs sok vendégem 1 héten 4-5 ember szokott lenni a max! Hogy őszinte, legyek én más embereken gyakoroltam és saját magamon...
2éve :
Gyakorló bőre.:
4 hónapos tattom saját magamra.:
1 éve így rajzomta.:
Most pedig így rajzolok.:
1.
Rózsa:
2.
Portré( Portrékan nagyon szeretek rajzolni.)
Alsó része gyorsmegoldás... majd egyszer ki dolgozom rendesen, háttérrel meg minden.:D
Sokan szerintem, megismeri ezeket a rajzokat, mert volt hogy feltettem már.:P A rózsa igazából a barátnőmnek készült... A portré pedig Azának(a képen Aza szerepel)
Itt a kép amiről készült.:
Nagyon jól fejlődsz! :) Csak így tovább! :*
Egyébként milyen szalonban melózol?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!