Körülbelül mennyiből jön ki egy tetoválás?
Figyelt kérdés
Tapasztalat érdekel, mennyi a különbség Budapest vagy vidék (pl pécs) tetoválói között? egy portrés képre (állatos figura, fekete csak, teli felkar). ki mennyit fizetett? Leginkább tapasztalat érdekelne és szalonban.nov. 12. 17:40
2/6 A kérdező kommentje:
Vitt fotó, egy holló és egy farkas, nincs nonfig meg semmi katyvasz szöveg.
nov. 12. 18:11
3/6 anonim válasza:
Ez teljesen más mindenhol. Van aki 15 ért megcsinálja, van aki 40ért.
4/6 anonim válasza:
Ahova én járok, ott 1 alkalom 45 ezer, és egy alkalom 3 órát foglal magába. Én amúgy teljesen fekete, három tetoválást, vagyis három kölönbőzö mintát csináltattam "vidéken", és 45 ezer volt. Nem tudom ez mennyire számít jó/rossz árnak, de nekem megérte, szép lett, meg vagyok vele elégedve.
5/6 anonim válasza:
Akinél én voltam ő 20.000.-/óra díjban dolgozik.
6/6 A kérdező kommentje:
5: hol?
tegnapelőtt 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!