Van egy tetoválásom a bal alkaromon és szertnék még hozza ha összeillene. Szerintetek?
Nem szertnem mashova csak a bal alkaromra.
Meglévő: [url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
Amit akarnák: [link]
Vagy: [link]
Nekem a 2. jobban tetszik de lehet 1. jobban megy a régihez.
Köszi elöre a normális válaszokért
Szia!
A meglévő nekem félkésznek tűnik. Tudom, vannak ilyen stílusok is, de épp ezért furcsán nézne ki mellette akármelyik a fenti kettőből.
A fenti két minta meg... hát a másodikból kicsit ki lehet venni, hogy "time" így valahogy még bele lehet az óramű gondolatot is passzírozni, de az első inkább valami jelképre emlékeztet.
[link] vagy hasonló, kicsit jobban fogaskerekezett minta jobban nézne ki.
[link] egy ilyen minta sokkal szebb lenne, tudom, már más stílus, nem annyira minimális.
Legalábbis szerintem. De nézd, ha szerinted passzol és az egész meg passzol hozzád, akkor miért ne? :)
Ha ez alapján kéne válasszak, akkor az első, mivel a második kicsit nonfi felé eltolódásnak tűnik.
Köszi a válaszokat! Nekem az egyszerüek tetszenek egyépként. Majd felkeresek egy tetkomüvészt hogy egyesztesek vele.
Köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!