Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Van egy ördög tetoválásom és...

Van egy ördög tetoválásom és ahhoz szeretnék egy teljes mintát kitalálni. Szerintetek mi állna jól hozzá? Lábra lenne.

Figyelt kérdés
Ilyet képzeljetek el [link] és ehhez kéne egy egész történet.

2015. márc. 22. 08:39
 1/5 anonim válasza:
Pontosan mire gondolsz? Egy mintára ami keretszerűen körbe futja?
2015. márc. 22. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát, mivel ördögről van szó, így mondjuk a tűz.

Ha jól látom vádlin van. Mondjuk egy kandalló amiben ég a tűz, és egy nagy üst áll a tűzben. A kandalló párkányzatát meg díszítheti egy csomó féle elem.

Aztán lehet ellentétes is, tehát egy angyal is.

Aztán az ördög lehet őrzője sok mindennek. Pl.: személyes vágyaid, titkaid...stb. Erre meg rengeteg motívum akad.

Napestig írhatnék ide, de úgyis neked kell eldönteni.

2015. márc. 23. 08:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Lány vagyok, ez a tűzes dolog nem lenne túl pasis?

A bokámnál van a tetkó.

2015. márc. 23. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Ráadásul a tűz kék-sárga-piros színekben ég, amik élékek. Szóval uniszex, legalábbis szerintem.

De mondom, sok minden passzolhat hozzá-mellé.

Egy példának: Alul egy ördög, mellette elhalad egy futórózsa, az alsó 2-3 virág lángol, a szár elszenesedik, felfelé kizöldül, akár több színben is vannak további virágok és felül egy angyal van. Háttérbe még így is belefér a tűz alulra és mondjuk felhő, vagy kék ég szerű háttér felülre.

Ez a típusú ördög régen eléggé divatos volt. Háttérképek, kulcstartók, bögrék...stb. a párja egy angyal volt és sok képen a kettő együtt volt.

De már egyszer mondtam, tényleg a fantázia végtelenségéig lehet bármit kitalálni. Találj ki magadnak olyan dolgokat, amik közel állnak, tetszenek és szerinted össze lehetne hozni ezzel az ördöggel.

Ha megvan, egy tetováló szívesen megrajzolja neked előtte az ötleted.

2015. márc. 23. 17:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Beszéltem egy tetoválóval majd az egyik nap összeülünk és kitaláljuk, hogy mi legyen.
2015. márc. 24. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!