Szerintetek unalmas tomeg tetko vagy inkabb erdekes egyeni otlet lenne?
Figyelt kérdés
A tetovalas is az onmegvalositas egy formaja, hogy egy ember egyedi. Ennelfogva nemszeretnek tomeg tetovalast magamon latni. Megprobalom elmagyarazni az otletem hatha sikerul. (Egyebkent van jelentese szamomra)
Szoval: a csuklom also reszere egy maszk, szarvakkal, 2par szarv, az elso a "megszokott" helyen ahol a szarvak mindig vannak. A 2par feljebb indul es a vonala a csuklom felso reszeig vezet, onnan fel az alkarom felso reszen folytatodna nonfigurativ minta kent. Remelem sikerult erthetoen leirnom
2016. máj. 30. 15:15
2/6 A kérdező kommentje:
Igen:) csak erdekelt nem sablonos-e, olyat semmikepp se akarok
2016. máj. 30. 15:30
3/6 anonim válasza:
szerintem nem sablon, legalábbis elmondás alapján nem sok ilyet láttam még
4/6 anonim válasza:
Nem sablon. De ettől függetlenül nekem pl nem tetszene. Nagyon kevés tetoválás tetszik, azok is ennél kisebbek és nem ennyire feltűnő helyen. A csuklódra,karodra végig ami folyton látszik és ilyen fura szarvak....hát én senkit nem biztatnék ilyenre és sose tetszene egy fiún. Tudom ez nem volt kérdés, csak gondoltam leírom, remélem nem baj:)
5/6 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy baj, szivesen fogadom a velemenyeket:) es a 2. valaszolonak is koszonom:D
2016. máj. 30. 17:19
6/6 anonim válasza:
Ha megcsinaltatod, utana mindenkinek olyan lesz a strandon! Akkor majd unalmas tomegtetko lesz! Inkabb hagyd a fenebe a tetovalast! Az se unalmas tomegtetko, ha egy segget tetovaltatsz a homlokodra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!