Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az ami mindig erdekes, es...

Mi az ami mindig erdekes, es mi az ami egy idö utan unalmas lesz a fogorvos munkajaban?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy minden szakmanak, pozicionak meg van az izgalmas es a kicsit monoton resze. Többen mondjak,hogy a fogorvos munkaja "unalmas"...en maskeppen gondolom. Aki a szakmaban dolgozik,többet tud erröl a területröl kerem segisten.

köszönöm, szep napot kivanok Nektek!

2014. dec. 15. 09:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A büdös és az undorító fogak, na meg a balesetek. Mivel van/volt lyukas fogam ezért nem kellemes a szájam szaga. Ezt neki is el kell viselni.

Volt olyan hogy véletlenül arcon köptem a doktornőt:

Ki volt peckelve a szám, és rajta volt egy gumi lepedő, én közben nyálaztam, és az jó sűrű nyúlós nyálam volt. Amikor szedte le a gumilepedőt kicsúszott a kezéből és ami rajta volt rácsapódott az arcára. Kipeckelt szájjal csak ennyit tudtam mondani: OÁAA - Bocsánat.

2014. dec. 15. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!